Читайте нас в соціальних мережах

Вчора у Тернополі харківські «тітушки» найняті «Мрією» жорстоко побили добровольця, який тільки повернувся з зони АТО (фотофакт)

Неділя, 23 квітня 2017 09:56
Вчора, 22 квітня, у Тернополі приблизно о 21:30 в готельному комплексі «Глобус» майже десяток невідомих осіб спортивної тілобудови жорстоко побили добровольця та колишнього біатлоніста Олександра Починка.

Йому вибили кілька зубів, пошкодили хребет в районі попереку та завдали ще багатьох травм. Боєць підозрює у злочині харківських «тітушок» з сумнозвісного сепаратиського об’єднання «Оплот», яких у наш край привезли представники агрохолдингу «Мрія».

«Вчора я зі своїм бойовим побратимом прийшов у ресторан готельного комплексу «Глобус», аби привітати свого кума з днем народження, - розповів Олександр Починок. – Поки спілкувався зі своїм родичем, якого, до речі, тривалий час не бачив, біля нашого столу постійно ходили невідомі люди. Варто додати, що зал, в якому ми святкували, був замовлений тільки для нас. Та це не заважало цим російськомовним спортсменам чомусь заходити до нас.»

Уже ввечері Олександр з побратимом вийшов у коридор. І на мить залишився один. «Мене одразу почали бити з десяток молодиків, - продовжив доброволець. – Це відбувалося з особливою жорстокістю. На мене стрибали зі столу. Навіть не можу сказати скільки разів ці виродки повторили такий спосіб побиття.»

Як розповів ще один боєць АТО Ігор, який і був у «Глобусі» разом з паном Починком, після короткої відсутності він вже побачив непритомного друга. «Я лиш на мить відійшов у туалет, - додав пан Ігор. – Коли повернувся, побачив непритомне тіло Сашка. Біля нього стояли ці невідомі люди. Один з них показав на мене і сказав, щоб мене не зачіпали.»

Непритомного Сашка Починка його бойовий побратим витягнув з коридору і викликав швидку. Куртка екс-спортсмена була вся у крові. Починка доставили в обласну лікарню. Туди підтягнулися і інші активісти, які обіцяють не залишити справу без продовження. «Ще у минулий четвер на громадській раді при обласній поліції ми повідомили начальнику Олександру Богомолу про присутність «тітушок», - розповіла громадська активістка Катерина Бойко. – Це близько сорока бойовиків, які вже кілька місяців живуть у «Глобусі». Вони постійно переміщаються у різні куточки області. На їх присутність ніхто не реагує. Ми почули у відповідь від пана Богомола, що це адекватні спортсмени. Що ж, адекватність цих молодиків ми побачили, тепер очікуємо пояснень від керівництва правоохоронних органів та області.»

Як вдалося з’ясувати з розмови з громадськими активістами, пан Богомол у виразі про «адекватних спортсменів» мав на увазі учасників чемпіонату України з ММА. Та головний організатор цього турніру та керівник служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик повідомив, що діти та юнаки перебувають тут не кілька місяців, і навіть не з четверга. «Приїзд на чемпіонат України зі мішаних видів єдиноборств розпочався тільки у п’ятницю, - повідомив пан Богдан. – До того ж, це діти, юніори та молодь до 21 року. Наскільки мені зрозуміло, що Олександра били зрілі чоловіки. Все ж інформацію про можливість причетності учасників чемпіонату до інциденту ми оперативно перевірили. У «Глобусі» справді проживають чотири команди. Але з час побиття добровольця у нас тільки розпочалися фінальні бої в «Подолянах». Тому майже всі учасники були там.»

У готелі «Глобус» заперечили факт побиття. Але у час розмови кореспондента з адміністратором готелю на територію стояли кілька авто поліції. Окрім того, по парковці постійно курсували кілька чоловіків, зовнішності «тітушок».

За інформацією «Тернополян», у «Глобусі» вже кілька місяців живе майже чотири десятки бійців спотклубів з Харкова. Їх на територію області привезли представники агрохолдингу «Мрія». Ці бойовики мають на меті у силовий спосіб супроводжувати переоформлення договорів оренди паїв саме на користь холдингу очолюваного людиною Ріната Ахметова  - Саймоном Чернявським.

Лише за останній тиждень ця бригада відзначилася залякуванням активістів та сільських голів у Підгаєцькому районі.    

Нагадаємо, що ці ж бойовики харківського «Оплоту» на Тернопільщині захопили АТП на замовлення агрохолдингу «Мрія».  

   

  

 

Коментарі  

+1 #13 Руслан АТО 24.04.2017, 18:15
якщо був в АТО то можна вести себе як свиня?????????? ?????????..спит айтесь того героя як вони себе вели в ресторані???!!! !!! тепер постраждалий вже в котре йому дають тягла за хамське поводження..але тепер він з бородою і трохи герой АТО
Скарга
+7 #12 DexTer 24.04.2017, 09:23
Я з Полтави. До нас з Кременчука замовляли тітуханів, щоб віджати арку у ОСББ, де вхід у підвал до 1000 м кв в Центрі міста. Типу охоронна фірма "скорпіон". Ці тварі порізали двох атовців там. Але полтавці дали їм класних пеZдів. Вони тут хотіли "працювати"! Пішли до дідька!
Скарга
+3 #11 Петро r 24.04.2017, 08:21
В Колізей вони ходять займатись .приїЗхжають на вольцвагені таурег з номерами АХ .ХАРКІВСЬКІ НОМЕРИ.ДУЖЕ НАГЛО СЕБЕ ВЕДУТЬ.
Скарга
+2 #10 Петро r 24.04.2017, 08:10
Я в суботу о 18 :00 був в тренажкрному залі Колізей,і звернув увагу на те що в залі декілька осіб до 30років. голосно спілкувались по російськи з не Тернопільським акцентом і дуже визиваючи і нагло себе поводили.Коли я по займався і вийшов у двір на парковку то там стояв вольцваген туарег з номерами АХ.
Тобто Харківський номер.
Скарга
+1 #9 Иннокентий Свидомор 24.04.2017, 04:31
"Титушки" - термин устаревший. Сейчас таких зовут "активистами".
Скарга
+1 #8 Олександр 24.04.2017, 03:39
А що ж це Попадін такий бідний і не поставив камер спостереження в залі? Не повірю! Просто цим готельєрам і рестораторами інколи байдуже до того щоб в світлі подібних подій у ЗМІ звучала назва їх закладу! А ти адміністратор видаляєш пости? Дай нам почитати що люди пишуть, а читач сам розбереться де фасоля а де полова!
Скарга
-2 #7 Андрій 23.04.2017, 19:57
постояно піжониться зброею.
Скарга
#6 Guest 23.04.2017, 16:35
Коментар був видалений адміністратором
+1 #5 Bazil 23.04.2017, 15:53
Насправді, якщо вірити очевидцям, все було навпаки. Саме ті "тітушки" і заспокоїли ту свиню, яка позорить ЗСУ. Саме він і був причиною сутички, оскільки нецензурно лаявся і перший витягнув зброю.
Скарга
+12 #4 Роман 23.04.2017, 15:15
Скоро будуть добривом для нашого чорнозему. Всі. Починаючи від підара ахметова і закінчуючи останнім тітушкою
Скарга
+11 #3 Галина 23.04.2017, 14:39
Ми екіпірували Нацгвардію усім необхідним за наші гроші, а вони не можуть затримати цих бандитів з Оплоту? То ж терористи!
Скарга
+10 #2 55555 23.04.2017, 13:21
Міліція про їх існування знала ще місяць назад. Але дій ніяких при чім навіть надавала їм підтримку. Цікаво що буде далі?
Скарга
#1 Guest 23.04.2017, 11:51
Коментар був видалений адміністратором

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ