Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянка залишила дітей самих у зачиненій квартирі, бо хотіла влаштувати особисте життя (Відео)

Четвер, 20 квітня 2017 15:25
У Тернополі мати, яка лишила своїх малолітніх дітей у квартирі та пішла святкувати Великдень, пояснила, що за ними мав наглядати дідусь.

Про це жінка розповідає журналістам ТСН. Вона зізналася, що дітей виховує самотужки, перебивається підробітками, а родина живе на пенсію діда. На Великодні свята засиділася у подруги, бо була впевнена, що за дітьми наглядає її батько.

«Я молода жінка, маю право на відпочинок та хочу влаштувати особисте життя. Може я у чомусь не права, але те що говорять люди, мовляв мої діти голодні і не одягнуті – це неправда. На Великодні свята я пішла, а тато поїхав в село, але я цього не знала…», - запевнила Тетяна Фуярчук.

Батько Тетяни у свою чергу розповів, що поїхав святкувати, бо думав, що донька вийшла ненадовго.

Нагадаємо, що 4-річний хлопчик та 10-річна дівчинка були зачинені вдома ще в неділю, 16 квітня. Діти не мали жодної іншої їжі, окрім локшини швидкого приготування.

Коли через добу жінка так і не повернулася додому, діти почали голосно кликати на допомогу, бо телефонів у них не було. На щастя, плач дітей почули перехожі, які й викликали поліцію.

Дітей забрали до притулку, де вони пробудуть до п'ятниці, поки спеціальна комісія вирішуватиме, чи варто повертати малюків у родину.

Детальніше у сюжеті ТСН:

 

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар