Читайте нас в соціальних мережах

Небезпечна торгівля: тернопільські копи скрутили руки жінці, яка торгувала на тротуарі (Відео)

Неділя, 19 березня 2017 13:50
У Тернополі патрульні затримали жінку, котра незаконно торгувала на тротуарі. Інцидент трапився 17 березня біля старого «Сільпо», що на вулиці Петлюри.

Затримуючи продавчиню правоохоронці почали заламувати їй руки. Жінка навіть втратила свідомість через такі дії правоохоронців.

Відео затримання оприлюднив нa своїй cтopiнцi y Фейсбуку тернополянин Вiктop Шeмчyк. Пост викликав хвилю дискусій, де одні користувачі соцмережі схвалюють поведінку правоохоронців, наголошуючи на тому, що вони виконують свою роботу. Інші – засуджують.

«Я тaк poзyмiю, щo нoвa пoлiцiя зaймaєтьcя лишe пapкoвкaми тa бopoтьбoю iз людьми, якi нe мoжyть чинити oпopy (бaбцi з лoткaми), - обурюється Михaйлo Жмypкo. - А oт, кoли дiти йдyть у шкoлy i повинні пepeйти дopoгy, a cвiтлoфop нe пpaцює, – пoлiцiя пpoїжджaє пoвз»

 Відео із місця події також опублікував у ВК Володимир Натік.

«Я знімав це відео і був присутнім від початку. Поліцейські дістали книжку із законами і сказали, що не можна там торгувати. Тому жінка мусить проїхати з ними у відділок.  Жінка сказала, що у неї вдома залишилися діти. Тому попросила правоохоронців забрати привести їх. Поліція опиралася і цього робити не хотіла. Тому жінка почала тікати, її зловив поліцейський і вони почали «гарматити» один одного, - розповідає лопець.

 

 

Коментарі  

0 #2 Олько 20.03.2017, 15:58
Валютні бариги - це еліта Тернополя!
Скарга
+1 #1 Петро ЖУК 20.03.2017, 15:00
ШАНОВНІ ПОЛІЦЕЙСЬКІ А ВАЛЮТЧИКІВ ВИ НЕ БАЧИТЕ? ЧИ ТУДИ СУВАТИСЯ СЛАБО?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ