Читайте нас в соціальних мережах

У Підволочиську люди власними силами ремонтують БТР, швидку та тягач артилеристів

Середа, 01 березня 2017 16:59
Ще в січні цього року до місця постійної дислокації на Тернопільщину повернулось понад півтори сотні військовослужбовців 44-ої окремої артилерійської бригади.

Разом із собою солдати привезли і техніку, яка після перебування та використовування на Сході, потребувала ремонту.

Військові з Підволочищини знайшли небайдужих краян, які відгукнулися за власний кошт і власними силами відновити техніку. Серед таких волонтерів і депутат Підволочиської районної ради від політичної партії «Українське об’єднання патріотів - УКРОП» Олег Збрик.

- Солдати 44-ої окремої артилерійської бригади повернулись на ротацію і привезли з собою техніку, частину якої нам завезли в Підволочиськ і ми її власними силами потрохи відновлюємо. До цієї справи долучились місцеві жителі, знайомі військовослужбовців з 44-ої бригади. Серед техніки в наш район завезли БТР, машину швидкої допомоги та тягач. Я допомагаю із ремонтом мотора до БТР-а і вже закінчили ремонт «швидкої», - розповідає голова районного осередку «УКРОП» Олег Збрик.

За його словами, вже впродовж сьогоднішнього дня ремонт БТР-а буде закінчено, після чого бойова машина повернеться у розпорядження військових так само як і машина швидкої допомоги.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ