Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопіллі – перша жертва «групи смерті»

Четвер, 23 лютого 2017 13:07
В одному з районів Тернопільщини у 13-річного школяра виявили специфічні порізи на руці, притаманні учасникам «груп смерті» у соцмережах. Подряпини помітив вчитель, про що було повідомлено правоохоронців і батьків.

Як зізнався сам хлопець, йому на електронну адресу присилали відео, на якому схиляли його до вчинення самогубства. А порізи на руці були у формі кита – надряпати таке на руці потрібно було в одному з перших завдань небезпечної гри, в яку запрошують підлітків (найбільш вразливу групу людей у віці 12-16 років).

- Хлопець підозрює, що до нього застосовували гіпноз, оскільки помітив, що у дівчат, які вели з ним бесіду, змінювався колір очей, - розповів під час брифінгу начальник обласного управління поліції Олександр Богомол.

Нараз поліція вивчає відео аби вийти на джерело походження інформації.

- У нас є декілька інших фактів в області, коли до дітей в соцмрежі достукувались, вони вступали в такі групи, але не шкодили своєму здоров’ю, - додає Олександр Миколайович. – На щастя, батьки провели з ними роз’яснювальну роботу і непоправного вдалося уникнути.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #2 dex 24.02.2017, 06:20
Ой курча але ви тупі їблани.. змінювався колір очей... піздюк ти малий бухати треба менше..і айфон та інтернет тут ніпричому.. і групи в соц. мережах, і новинні сайти які постять все підряд для більшої кількості відвідувачів.. ви мудаки бо самі робите реклану тим групам... ви не зробили ніяких висновкі доки ви про це не говорили ніхто собі нічого не робив...а от тіки почпли і вже є перші жертви.. хах) явас вітаю тепер якщо будуть масові самогубства вас також можна приплести до смертпей..я вас вітаю.
Скарга
+1 #1 Олько 23.02.2017, 14:21
В дітей головні цінності - айфон, інтернет. З цим треба боротись спортом.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ