Читайте нас в соціальних мережах

«За мною залишається знайти замовника вбивства Ващенка», - Богомол

П'ятниця, 20 січня 2017 13:37
Ще у травні 2016 року нелюди жорстоко вбили на власному подвір’ї 48-річного громадського активіста з Кременця Віталія Ващенка.

Страва набула розголосу. Друзі та родичі вбитого громадського активіста запевняли – справа замовна. Ващенка вбили через його діяльність. Відтак за півтора тижні після інциденту правоохоронці затримали виконавців злочину та посередника, ще через декілька днів під вартою опинився і організатор злочину. Наразі тривають судові засідання у цій справі.

Проте на лаві підсудних не всі злочинці, які причетні до вбивства громадського активіста. Правоохоронці досі не назвали прізвище замовника. Знайти останнього та притягнути до відповідальності залишає за собою головний поліцейський області Олександр Богомол.

«За мною залишається знайти замовника вбивства Ващенка» - зауважив під час прес-конференції Богомол.

Нагадаємо, оприлюднити прізвище замовника вбивства Віталія Ващенка вимагають і громадські активісти «Правого сектору». Нещодавно вони влаштували акцію протесту  у Зборівському районному суді під час розгляду справи Ващенка. Активісти облили затриманих кров’ю.  Метою акції було привернення уваги до негативних тенденцій, котрі відбуваються навколо судового процесу.

Правоохоронці назвали такі дії нападом на суд. А Олександр Богомол зауважив, що замість допомогти, громадські активісти зробили протилежне – зірвали судове засідання. Детальніше у відео:

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ