Читайте нас в соціальних мережах

За проїзд у маршрутках тернополяни вже платять 4 гривні

Вівторок, 10 січня 2017 10:52
Свята закінчились і тернополяни повернулись до буденного життя, яке декого вразило несподіванками вже з ранку 10 січня.

Йдеться про підняття вартості проїзду у громадському транспорті міста. Так, починаючи з сьогоднішнього дня, у маршрутці за проїзд потрібно буде платити 4 гривні, а в тролейбусі 3 гривні. Про необхідність переглянути старі та встановити нові тарифи йшлося ще з осені минулого року. Зрештою, влада Тернополя була вимушена пристати на вимоги перевізників та КП «Тернопільелектротранс» і збільшити плату за користування громадським транспортом.

Звісно, такі нововведення не до душі місцевим жителям. Ті нарікають на те, що доводиться довго чекати на маршрутки, в яких салони у жахливому стані. Перевізники ж обґрунтували зміну тарифу, адже попередній просто не покривав реальних витрат. Щодо тролейбусів, то необхідність підняття цін на проїзд було зумовлене тим, що зросла вартість електроенергії, відтак неприємних для гаманця змін було не уникнути.

Коментарі  

0 #1 Зеник 10.01.2017, 12:29
Кожен має те на що заслуговує. От голова ОДА Степан Барна задекларував земельну ділянку на 117 соток. З чим його щиросердечно вітаємо! Хай плодиться земля, хай мільйони приносить, щоб багатство і розкіш все життя вас огортало...

public.nazk.gov.ua/.../...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ