Читайте нас в соціальних мережах

Астрологічний прогноз від Івана Круп’яка: що готує тернополянам 2017-ий рік?

П'ятниця, 30 грудня 2016 16:45
Як стверджує знаний тернопільський астролог Іван Круп’як, прийдешній рік готує нам несподівані повороти долі та приємні події в житті. Отож, чого чекани нам від багатообіцяючого 2017-го?

"2017 рік розпочнеться в неділю, третьої місячної доби, символом якої є Леопард. Це день астральної боротьби і провокацій, тож бажано контролювати свої емоції, особливо у Новорічну ніч. Неділя — святковий вихідний, тож сонячним зарядом цього дня потрібно наповнитися на весь рік. Місяць буде під знаком Водолія. Це період активних дій, втілення в життя ваших планів.

Удача сприятиме тим, хто щиро вірить в успіх. Умійте використати цього року свою внутрішню енергію для реалізації задумів. Водолій сприяє спілкуванню, підвищується інтерес до всього нового, незвичного, потаємного, з’являться багато різних ідей. Оскільки планета влади — Юпітер буде під знаком Терезів більшу частину року, є надія, що вдасться урівноважити деякі затяжні політичні конфлікти", - розповідає астролог та пропонує детальний гороскоп для кожного знаку зодіаку.

За західним календарем:


Овен
(з 21 березня по 20 квітня)
Для більшості цей рік принесе чимало добрих і навіть несподіваних змін, і це, насамперед, стосуватиметься особистого життя, а також кар’єри та матеріального стану. В першій половині року вдасться позбутися перешкод, що довго гальмували всі ваші починання. Не ризикуйте восени.

Телець
(з 20 квітня по 20 травня)
Цей рік зачіпатиме здебільшого питання роботи, кар’єри і грошей. Кроки, зроблені вами у січні, увінчаються успіхом, навіть якщо потім доведеться щось змінювати чи переінакшувати. Друга половина року буде присвячена налагодженню стосунків. У цей період бажано створювати сім’ю.

Близнята
(з 21 травня по 21 червня)
Буде таланити тільки тим, хто проявлятиме активність, прагнутиме, щоби мрії стали реальністю. Байдужі терпітимуть фіаско. Якщо зможете підготувати матеріальну і правову базу для своїх справ, то відразу позбудетесь перешкод, відпадуть і сумніви в тому, чи ви зможете упоратися із задуманим. Якісь складнощі можуть спіткати вас у другій половині вересня. А цікавих сюрпризів від долі очікуйте наприкінці року.

Рак
(з 22 червня по 22 липня)
На вас чекають зміни у всіх сферах життя. Комусь доручать виконувати додаткові обов’язки, а хтось може втратити роботу. Але такі події тільки гартуватимуть і додаватимуть оптимізму. Напруженим може виявитися період від 20 до 31 січня. Поїздки плануйте на березень, серпень і вересень. А події листопада можуть цілковито змінити ваше життя.

Лев
(з 23 липня по 22 серпня)
Оскільки цей рік розпочинається з неділі — сприятливого для Левів дня, то може принести успіх тим представникам цього знака, які дуже довго не могли реалізуватися. Майнові справи краще вирішувати у другій половині року. Деякі труднощі можливі у кінці січня, другій половині лютого і частково у липні.

Діва
(з 23 серпня по 22 вересня)
Зможете легко порозумітися з начальством, а також матимете можливість проявити свої здібності по-новому. Час досконалості і впровадження у життя планів — січень, травень, жовтень і листопад. Друга половина року відкриє перспективи духовного і творчого росту. А у жовтні чекайте на романтику в особистому житті. Розшириться коло знайомств.

Терези
(з 23 вересня по 23 жовтня)
Незвичайним передбачається цей рік для більшості Терезів. Може змінитися ваш світогляд, стереотипи і навіть ті принципи, якими ви раніше ніяк не поступилися б. Досить сприятливою буде перша половина року, зокрема, січень, лютий, липень. Але період з 25 по 31 січня, перша половина травня можуть внести свої корективи у ваше життя. Між 15 і 27 вересня уважно поставтесь до свого здоров’я. Друга половина року буде сприятливою для тих, хто планує одруження.

Скорпіон
(з 24 жовтня по 22 листопада)
Рік може видатися неоднозначним. З одного боку — успіх і впевненість, а з іншого — перешкоди, розгубленість і безпідставна тривога. Варто проаналізувати помилки минулого, що дасть змогу вийти на цілком новий рівень у справах. Від 25 травня і до середини червня намагайтеся бути стриманими, уважними і обережними. А від кінця вересня і до 15 жовтня можливі проблеми зі здоров’ям.

Стрілець
(з 23 листопада по 21 грудня)
Багатьох Стрільців очікує несподіване підвищення, кар’єрний ріст. Бізнесмени можуть розраховувати на успіх, а творчі люди відчують злет. Вам не варто зв’язуватись із сумнівними людьми у березні, липні, будьте пильними також наприкінці січня. А в третій декаді жовтня можливі непорозуміння в сім’ї, а також із партнерами й друзями.

Козеріг
(з 22 грудня по 20 січня)
2017 рік енергетично відповідатиме цьому знакові, бо сума його цифр — 10, а це порядковий номер Козерогів. І тому буде одним із найкращих. Багато представників цього знака, особливо у першій половині року, будуть відчувати підтримку вищих сил, і такий період продовжуватиметься аж до червня. Ви зможете розширити бізнес, розпочати новий проект, щось вигідно придбати або продати. Від 2 до 10 серпня, а також на кінець року маєте бути обережними у всьому.

Водолій
(з 21 січня по 18 лютого)
Водолії заслужили прихильність вогняного півня. Вам надійдуть цікаві та вигідні пропозиції. В особистому житті все складатиметься якнайкраще. Неодружені представники цього знака можуть зустріти свою долю. Матеріальних проблем не буде. Літо потішить цікавими поїздками і незабутніми враженнями. А восени бажано спрямувати зусилля на поліпшення житлових умов. Загалом рік буде досить сприятливим і насиченим.

Риби
(з 19 лютого по 20 березня)
Рік може стати переломним. Риби в рік Півня матимуть велике чуття на гроші і знатимуть, як їх заробити, однак будуть обмежені у виборі партнерів, від співпраці з якими багато в чому буде залежати фінансовий стан. З кінця травня по 10 червня, а також від 27 вересня до 18 жовтня — не дуже вдалі часи. Початок року успішний для більшості Риб.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ