Читайте нас в соціальних мережах

Ковзанка під відкритим небом: перші враження тернополян

Вівторок, 20 грудня 2016 13:16
Вчора, 19 грудня, на Театральному майдані відкрили ковзанку. Однак її діяльність поки що ажіотажу серед тернополян не викликала. Ті ж містяни, що стали на ковзани, скаржаться – конзанку залили під кутом. Тому на ній не дуже зручно кататися.

«Як на мене, то товщина льоду нормальна, аби ковзанка працювала у щоденному режимі. Проте у лівому куті льоду менше, аніж правому. Напевне така ситуація склалася через те, що Театральний майдан не дуже рівний. Думаю, що цей нюанс варто було б врахувати, бо наразі кататися не дуже зручно», - розповідає тернополянин Роман.

«Ідея облаштувати на Театральному майдані ковзаку – хороша. Але вважаю, що вона не реалізована до кінця. Ще є над чим працювати. Але добре, що у нашому місті експериментують», - зауважила студентка з Тернополя Уляна.

Багатьох тернополян приємно вразила ціна та розклад роботи ковзанки.  

Як розповідає директор Тернопільського туристичного центру Тарас Ковальчук ковзанка буде працювати щодня з дев’ятої години до 21:30. Вартість для однієї особи – двадцять гривень. Безкоштовну розвагу обіцяють бійцям АТО, членам їхніх сімей, дітям до шести років, а також пенсіонерам.

«Ковзанка працюватиме щодня, але при умові, що буде мінусова температура повітря. Також на ковзанці працюватиме інструктор, він допоможе навчитися стояти на ковзанах тим, хто не вміє кататися.

Вартість послуги інструктора – 50 гривень. Якщо ж ви вмієте кататися, приходите зі своїми ковзанами – вартість – двадцять гривень. Сподіваємося, катання на ковзанці біля ялинки принесе задоволення тернополянам і гостям міста», – каже Тарас Ковальчук.

Організатори «Файного зимового містечка – 2017» сподіваються, що ковзанка біля тернопільської ялинки привабить і гостей з інших регіонів.

Нагадаємо, деякі тернополяни не  в захваті від того, що дозволила встановити влада міста на Театральному майдані. Вони побоюється за стан бруківки під льодовим покривом.

IMG 0870

IMG 0874

IMG 0875

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+1 #1 Ольга 20.12.2016, 13:53
На Новий рік на тому катку буде мусорний ящик
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ