Читайте нас в соціальних мережах

Президент Порошенко приїхав до Бучача, щоб скуштувати яблук Гадза та відкрити холодильний комплекс фруктосховища (фоторепортаж)

Четвер, 15 грудня 2016 00:18
Президент України Петро Порошенко відвідав фермерське господарство «Гадз» у селі Трибухівці, де взяв участь у відкритті промислових потужностей.

Глава держави взяв участь в церемонії запуску нового холодильного комплексу та поспілкувався з колективом підприємства.

Голова підприємства Петро Гадз ознайомив Главу держави з роботою фермерського господарства, розповів про плани щодо розвитку, зокрема про збільшення виробничих потужностей, відкриття нових цехів із виготовлення фруктових пюре та запуску лінії із виготовлення соків. Президент відвідав цех із виробництва і відбору саджанців фруктових дерев та цех, де зберігається продукція.

«Приємно бути серед людей, які в ці часи роблять все можливе для того, щоб інвестувати в майбутнє України, у виробництво, і роблять все можливе, щоб забезпечити внутрішній ринок та експортні можливості за технологіями, яких раніше в Україні не існувало», - сказав Петро Порошенко.

Президент зауважив, що нині в державі створюються нові можливості і умови для роботи підприємців. Глава держави відзначив, що розвитку цього фермерського господарства сприяли українські підрядники та постачальники обладнання. «Українці будують, монтують, вирощують і споживають», - підкреслив Президент, додавши, що продукція підприємства, фрукти та саджанці, також експортується до багатьох країн, в тому числі до Європи.

Петро Порошенко висловив переконання, що поліпшення інвестиційного клімату та умов праці для підприємців сприяли дерегуляційні заходи та реформи. «Впевнений, що питання дерегуляції є вирішальним у питанні інвестиційного клімату, а питання зміни податкового адміністрування знімає податковий тягар з виробника», - цитує слова Порошенка офіційний сайт Глави держави.

Нагадаємо, попередньо Президент відкрив нове підприємство «СЕ Борднетце-Україна» – виробника кабельно-провідникової продукції для концерну «Фольксваген», яке розпочало свою роботу в місті Чортків.

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ