Читайте нас в соціальних мережах

Керівник «Хеліксу» скоро буде на волі. За нього вже внесли заставу

Понеділок, 05 грудня 2016 15:26
Відразу після обрання запобіжного заходу для хмельничанина, директора компанії «Хелікс» Дмитра Нагути – за нього внесли заставу у розмірі 5 млн. грн.

Хто вніс таку суму – невідомо. Проте відразу після оголошення міри запобіжного заходу мама Дмитра консультувалася з юристом, як і куди перераховувати кошти.

Додамо, що під час розгляду справи адвокат наголосила: «Розмір застави – 5 млн грн, не обґрунтований. Адже слідство не надало документів, де було б сказано що Нагута спроможний оплатити таку суму. Прошу також врахувати, що Дмитро проживає з мамою-інвалідом першої групи. Жінка повністю на утриманні сина».

Також про намір внести заставу у судовій залі наголосив сам Дмитро Нагута. На запитання журналістів, чи погоджується пан Дмитро із вироком суду – зауважив, що всі коментарі для ЗМІ він повідомить завтра. Вочевидь сподіваючись, що вже сьогодні йому вдасться вийти на волю.

Проте, як стало відомо «Тернополянам» з особистих джерел, кошти ще не надійшли на відповідний казначейський рахунок. Нагута ж буде звільнений з-під варти лише тоді, коли буде зроблена вищезгадана процедура.

Також на відповідний казначейський рахунок не надійшли кошти за двох тернопільських «бізнесменів» «Хеліксу»  Богдана Воронцова та ще одного спільника. Проте чи планують вони вносити заставу – наразі невідомо.

Нагадаємо вчора, 4 грудня, у  Тернопільському міськрайонному суді обирали міру запобіжного заходу для трьох учасників фінансової піраміди, які привласнили понад 2,5 млн. грн. Ці аферисти тривалий час дурили сотні, а то і тисячі тернополян. Розміщували рекламні та «джинсові» статті на інтерне-ресурсах про ніби створення їхньою компанією «Хелікс Кепітал» 250 тисяч робочих місць. Щодня підозрювані у злочинах викидали численні дописи у соцмережах про своє розкішне життя, хвалилися відпочинком на дорогих курортах і купляли автомобілі ВІП-класу.

Відповідно до ухвали суду два місяці за гратами можуть провести твоє аферистів «Хеліксу», якщо не внесуть заставу.

Для хмельничанина, директора компанії «Хелікс» Дмитра Нагути вона становить 5 млн. грн. Тернопільським «бізнесменам» визначили заставу у 2, 5 млн грн, а Богдану Воронцову - 1 млн грн.  

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ