Читайте нас в соціальних мережах

Гурт з Тернополя засвітився на відомому пісенному телешоу (ВІДЕО)

Вівторок, 29 листопада 2016 16:40
Відомий тернопільський гурт «Тріода» взяв участь у зйомках музичної програми «Фольк-music» на Першому національному каналі в м. Києві.

Тернополяни у незвичному аранжуванні виконали українську народну пісню «Там, за лісом». Також співаки зізналися, що окрім співати вони ще вміють добре працювати на землі та допомагати своїм рідним.

Нагадаємо, що гурт «Тріода» став популярним після участі у  шоу Х-фактор, де вони стали супер-фіналісти. Гурт був створений в університетському гуртожитку, в складі якого було 3 учасника: Андрій Гамбаль, Володимр Рибак та Олександр Алексєєв..

Назва гурту «Тріода» містить дві складові: «Трі» — означає тріо, а «-ода» з грецької перекладається як «пісня».

В 2015 році Олександр Алексєєв вирішив розпочати сольну карꞌєру та покинув гурт. Новим учасником став Андрій Липко.

Додамо, що тернополяни не випадково взяли участь у музичному  телешоу «Фольк-music». Програма створена для популяризація автентичної музики, насамперед серед молоді. Адже сучасне аранжування української музичної спадщини вдихають у неї нове життя.

У кожному випуску перед глядачами UΛ:Перший постають як професійні, так і аматорські колективи з різних куточків нашої країни. А зіркові учасники програми нерідко представляють на розсуд аудиторії власні варіації відомих музичних творів, або й оригінальні пісні з домішками українського автентичного стилю. Важливо, що незмінною ведучою «Фольк-music» також є відома тернополянка Оксана Пекун.

 

 

Додати коментар