Читайте нас в соціальних мережах

×

Попередження

JUser::_load: неможливо завантажити користувача з id: 79

Олександр Алексєєв розповів, чому розпалася «Тріода» (ексклюзивне інтерв'ю)

Вівторок, 26 січня 2016 15:46
«Співоче українське диво», «душа народу», «голос народу» - як лише не називали тернопільських соловейків з гурту «Тріода».

Вони встигли підкорити не лише вітчизняну публіку. Гучний тур Америкою залишився предметом гордості як для самих хлопців, так і для їх батьківщини. Що ж змусило хлопців розійтись? Олександр вирішив розпочати сольну кар’єру.  У ексклюзивному інтерв’ю співак розповів, чому розпалася «Тріода».

«Тріоду» з'їла популярність

Не всім вдається впоратися із «зірковою» хворобою. Багатьох вона просто «з’їдає». Вочевидь, так сталось і з тернопільськими соловейками з гурту «Тріода». Коли в одному колективі з’являються два лідери, улюблена робота стає нестерпною.

Про те, що гурт уже ніколи не буде таким як колись, Сашко зрозумів після участі в «Х-факторі». Однак до останку намагався не помічати цього.

«Після телешоу «Тріоду» почали запрошувати на різноманітні заходи. Перші концерти проходили на ура. Згодом вони переросли у клубні та весільні виступи, які обов’язково супроводжувались вживанням алкоголю. Та найгірше, що від мізерної популярності в учасників гурту почала зароджуватись «зіркова» хвороба. Замість того, щоб працювати над новими хітами, кожен прагнув перетягти на себе «корону». Колектив почав розвалюватися. Тоді я зрозумів, що так далі продовжувати не можна», - розповідає Олександр Алексєєв.

X-faktor 5efir kulisi 2

Конфлікт згас, бо гурт запросили за кордон. Довгих чотири місяці він гастролював Сполученими Штатами Америки, відвідав нашу діаспору, збирав кошти для військових у зоні АТО.

«Українці дуже гарно нас приймали, але для них ми виступали лише у вихідні. А в будні я знайшов підробіток. Працював по 18 годин на добу, а хлопці все більше заглядали у чарку. Зрозуміло, що коштів їм не вистачало, однак замість того, щоб працювати, вони почали дорікати мені.

Коли ми повернулись в Україну, побачили, як виросли інші учасники «Х-фактора». У них - нові пісні, кліпи. У нас - порожні гаманці і ніякого порозуміння. Тоді я й збагнув, що це кінець. Хлопцям про своє рішення піти з колективу повідомив у період коли не було концертів. Віддав їм увесь реквізит, пояснив свій вчинок, встав і пішов, сподіваючись, що вони мене зрозуміють.

«Мені було дуже неприємно чути ті нісенітниці, які хлопці розповідали про мене. Нібито я спився, став наркоманом, а тому й пішов із «Тріоди». Довго не міг оговтатися від такого бруду, все ж вирішив іти далі», - продовжує співак.

50ooCtGW97A

Громадянська позиція допомагає рухатися вперед

Коли Сашко залишив «Тріоду», було достатньо часу, аби зібратися з думками, визначити пріоритети у житті. Він зрозумів, що без сцени не зможе, адже українська пісня повинна звучати.

«Я писав і пишу вірші. Кожен рядок «лягає» на музику. Писати і складати доробки у шухляду не можу. Моя громадянська позиція допомагає рухатися вперед. Вважаю, що музичний простір потрібно заповнювати змістовною українською музикою, а не «пающими трусами».

 Наразі Олександр Алексєєв готується до прем’єри першої самостійної композиції. Він сподівається, що пісня «Україна – це ми» зуміє об’єднати всю країну.

 «Через декілька тижнів відбудеться презентація пісні «Україна – це ми». Сподіваюсь, що публіка сприйме мене, як сольного вокаліста. Адже колективи сходяться і розходяться, зірки спалахують і згасають, але музика - вічна», - підсумував співак.

Коментарі  

0 #47 Слава 17.08.2017, 14:57
нащо ти пішов би подував краще!?
Скарга
+1 #46 Моя думка 20.06.2017, 23:26
Як що чесно то читала я всі коментарії та статтю не один раз. А саме багато раз я читала для того щоб все зрозуміти. Давайте подивимося на все з іншої сторони. Зараз вже не 2016 рік, а 2017. Про Тріоду чутно де б ти не був, а про Сашу я нічого не чула з того часу як він пішов. Я не захищаю Тріоду, але і не принижую Сашка. Я як раніше і його люблю, але думка про нього інша звичайно. По коментам дуже замітно, що читали майже всі прихильники Тріоди. Прихильників Сашка мало. Дуже мало! Зовсім недавно бачила хлопців з Тріоди. Я була не єдиною яка в них спитала про Сашка. І я підтверджую те, що говорили інші. Вони жодного разу нікому не сказали про Сашка щось погане. Тим більше, що він наркоман. Де хто писав, що новий склад гірше, а де хто, що краще. Звичайно так і було б. Прихильники Тріоди які проти Сашка пишуть, що новий склад краще, а ті хто за Сашка, що новий гірше. А як що подивитися не як з сторино Тріоди та не зі сторони Сашка? Гурт як і раніше чудовий. Він не може бути гіршим ніяк. А чому не може, спитаєте ви? Бо новий соловейко з Тріоди має вищу освіту з Італії, яка саме спеціалізувалас я на музиці. З цього вже не може бути гіршим колектив. Я також і Сашка слухала. Пісні його такі як і раніше були в Тріоді. Чесно кажучи не зовсім подобаютьсґ, але це тільки початок. Зараз в Тріоді пісні набагато кращі. Я не знаю чи це завдяки Андрію, чи може хтось допомога. Але на даний момент у них вже є кліп. Ось за зіркову хворобу. У Тріоди її точно нема. Коли я їх бачила то Володя подарував прихильниці квіти. Як може в такому випадку бути зіркова хвороба, як говорив Саша? Може зіркова хвороба у нього? Після зміни складу я хлопців чула та бачила два рази. І кожного разу вони ще кращі. За Сашка нічого сказати не можу, бо про нього не чутно ні де. Підтвердження зіркової хвороби Саши. Ось навідь те що він в друзі не додає. Я додалася до нього, а він просто не додав, при цьому я не маю на сторінці фото з Тріодою. Після мого запиту до нього в друзі він не одноразово заходив.
Скарга
0 #45 Петро2 01.02.2016, 16:20
Думаю він просто побачив шо немає замовлень і відповідно немає бабла і там немає що робити і через те пішов. А смисл ?? Напевно він був третій лишній і побачив що йому потрібно йти бо цей стиль не його. Ось він хоче скласти щось своє. Але тут краще шукати собі продюсера з баблом, бо самому вибитись майже не реально, хіба що талант і в музиці і в шоу-бізнесі.
Скарга
+1 #44 Настюха 31.01.2016, 21:19
я знаю хлопців з Тріоди особисто вони мої кращи друзі!
Скарга
+3 #43 Наталя 31.01.2016, 13:35
Тому що він не любить читати правду про себе і тішить себе тим що це фейки))
Скарга
0 #42 Сергій 31.01.2016, 01:47
У себе в контакті...!!!!
Скарга
0 #41 Сергій 31.01.2016, 01:45
Сашко, чому ти повидаляв всі негативні(на рахунок себе) коментарі???!! А залишив тільки два(просто більше небуло) позитивних???!! !
Скарга
+2 #40 Marsik 31.01.2016, 00:59
Піди з хлопцями на детектор брехні.Це розставить всі крапки над і
Скарга
+3 #39 Smile 30.01.2016, 16:19
Дуже красиво обливати брудом своїх друзів і колег з якими працював, це низько і підло, не дивно чому таку людину ніхто не бере і не хоче працювати з нею. Але чомусь Тріода процвітає і працює та збирає зали, на відміну від цього "хорошого хлопця", а може це у тебе зіркова хвороба? Якщо продовжуватимеш в тому ж дусі, то з місця не зрушиш.
Скарга
+4 #38 Sv 30.01.2016, 16:10
Знаєш хто найбільше виправдовується ?Брехун! Дай хоч якісь докази де хлопці казали що ти спився чи став наркоманом, де обливали тебе брудом. Інакше це схоже на наклеп, а це вже стаття. І доказом для них є якраз ця стаття, а в тебе немає. Цікаво коли ти сваришся з сусідом ти теж даєш інтерв'ю? Скажеш це не одне і теж? А я скажу однакові це речі, тому що ти не є популярним, твоя популярність минула два роки тому. Змирися!
Скарга
+6 #37 Юля7 29.01.2016, 13:43
Зайшла тут тема, що хлопці були поділені - Вова і Андрій разом, а Саша окремо.
А ви не думаєте в чому справа? Кожного разу після концертів, коли хлопці залишались відмітити з артистами виступ, Саша ж просто йшов додому.. Не п'єш алкоголю? Добре, а невже не можна просто посидіти в компанії, про щось поговорити? Можливо, саме такі моменти б об'єднали їх?
А на рахунок статті, Саша, що ти цим хотів сказати?
Показати, що дивіться всі, які хлопці погані, а я такий хороший, при цьому брешучи?
Ти думав, вони не справляться без тебе? Чи це, може, завість атк грає? Може, ти думав, що хлопці благатимуть тебе повернутись, а потім гурт розпадеться?
Ні, на щастя так не сталось.. Подивись, хлопці зараз успішні, життєрадісні, а найголовніше - вони жодного разу, в жодному інтерв'ю, жодним друзям навіть не сказали який ти поганий, чи тим більше став наркоманом..
Мені дуже жаль, що ти так підло і надзвичайно низько поступив - облив брудом та брехнею колишніх своїх друзів. Як було вже сказано вище: виносити сміття з хати - гидка і погана звичка.
Так, можливо, і були якісь конфлікти, суперечки, але для чого це все оприлюднювати та збільшувати в свою користь?
Думав, цією статтею наб'єш собі прихильників, всі забадуть хлопців і підуть до тебе?
Ні, звичайно.
При всій повазі до тебе, Сашо, це дуже низько та підло і за це похвали від людей, які спілкувались з хлопцями і знають всю правду, ти не отримаєш.
Скарга
+5 #36 Іванна 29.01.2016, 10:33
Найцікавіше те,що найбільше розпинаються Саша (якщо брати за сто відсотків факт, що все описане у статті -його слова) та колишній піар,чи який там менеджер... Радує, що Тріода зразка 2016 робить свою справу: дарує людям музику, пише пісні, несе позитив та радість. І не випинається ТАК!!!!
А виносити сміття з хати" - це гидка і погана звичка. Якщо були проблеми, то треба їх було вирішувати тоді, дивлячись одне одному в очі. Скажете, що вирішували? Можливо, навіть повірю, але певно погано, якщо Саша вирішив так про себе нагадати. Якщо питання залишились, то треба їх вирішити і все... Тріода не дозволяє собі поливати брудом колишнього колегу, тут же - все,беріть, "піпл хавай..."! Про те, що не дуже порядно чинить колишня співробітниця -це тема на поверхні. Жіночі комплекси та все подібне треба залишати за сферою проф. діяльності. І треба перш за все себе поважати,а не казати про те,які і хто був...
Скарга
+5 #35 Меркель 29.01.2016, 00:10
"Віддав їм увесь реквізит, пояснив свій вчинок, встав і пішов?" так він висловився в своїм "ексклюзиві". Та нічого він не пояснив хлопцям, просто змінив місце проживання, номер телефону і 4 місяці ніхто з хлопців його не бачив, намагаючись знайти хоч якийсь контакт з ним, але на повідомлення в соцмережах не відповідав, батьки його теж нічого не розуміючи прикривали його, мовляв "Ми нічого не знаємо", цікаво як віддав він реквізит, не давши ні слуху про себе, відіслав хлопцям повідомлення такого змісту, мов інвентар залишив в камері схову одного з гіпермаркетів Тернополя (назви не можу вказати), і подав номер шафки, не замкнувши її, і не подумавши, що за цей час поки хлопці приїдуть його могло там вже й і не бути. Цікаво чи нормальні люди так роблять?
"Нібито я спився, став наркоманом, а тому й пішов із «Тріоди»" - цікаво кому і хто таке казав? Нехай перший кине камінь. Я сам є шанувальником "Тріоди", тому і дуже добре знаю хлопців. Слідкую за кожним їх інтерв*ю, і в жодному не чув і не бачив чогось подібного. Навіть замітив, що хлопці жодного поганого слова про нього не сказали. Аж сам дивувався їх витривалості, знаючи всю правду про те "яким є Сашко")
Скарга
+6 #34 Витас 29.01.2016, 00:09
Тепер про все по черзі)
Будучи в США хлопці дійсно гастролювали по вихідних, а на тижні шукали роботи, щоб було на що прожити. Сашко в інтерв*ю знайшов підзаробіток, не розповівши нічого про хлопців. Натомість хлопці теж працювали, а ще й як: щоденно на будові, роблячи ремонти, та ще й окремо один від одного, і приходивши до дому навіть нічого не хотілося, тільки пошвидше побачити ліжко (хто знає як виглядає такого роду праця, то мене зрозуміє). І цікаво коли бів час "заглядати у чарку". А Саша працював на шиномонтажі, але чому ж написав що по 18 годин, адже в США 8 годинний робочий день? Відповідь проста: вночі він, маючи доступ до місця своєї роботи, крав колеса і продавав їх (дійсно українська натура). Наголошую що це правдива інформація.
Одного разу трапилася історія, коли в американському супермаркеті, хлопці замітили що Сашко краде "звичайну косметичку", і на їх слова мов "Зупинися, що ти робиш, інша країна, інші права" він "Хлопці, якщо мені не вистачає грошей на косметичку, то що маю робити? Тут в них не бідна країна, нічого за це не буде". Я був в шоці. Від нього такого не сподівався, адже навіть був ефір в якому він говорив що хоче стати священником, і це при тому, що його батько працює прорабом в ремонті нової церкви.
Скарга
+4 #33 Ярик 29.01.2016, 00:08
"«Тріоду» з'їла популярність" - пам*ятаю на Х-факторі в перерві коли прихильники хотіли сфоткатися з Тріодою, чомусь в більшості виходили фото типу "я, Андрій і Володя" або "я і Сашко". Чогось він завжди був відділений від хлопців( Лідером його зробив Х-фактор і він хотів щоб так залишилось на завжди, але недооцінив свої сили, бо гнилуватий в нас Сашко, думав без нього "душа українського народу пропаде", хах, наївний. Тріода вже пів року як в новому складі, а то і більше, цікаво де він був цей час? Жодного інтерв*ю, жодного виступу, жодної пісні, а тепер хоче Україну об*єднувати? Сміх та й годі. Напевне заздрість щодо гурту його згубила()
Скарга
+4 #32 Юля7 29.01.2016, 00:07
Повірте, знаю хлопців особисто, не один раз спілкувалась з ними. На запитання, чому Саша пішов - сказали, що це його вибір, він захотів почати сольну кар'єру. Жодного разу (наголошую ЖОДНОГО!) вони не сказали нічого поганого в сторону Саші, не було слів, що він став наркоманом чи ще щось в тому роді. Те, що хлопці після концерту деколи залишались відмітити виступ і розслабитись тепер називається алкоголізмом? Це ж нісенітниці!
Ну що ж, а Саші бажаю не прославлятись обливанням бруду своїх колишніх друзів, це тебе зовсім не личить. Успіхів тобі!
Скарга
-1 #31 Соне4ко 28.01.2016, 23:56 Скарга
+1 #30 Яринка 28.01.2016, 22:43
Я знаю!) Чудові і світлі люди. Крапка.
Скарга
-1 #29 Таня 28.01.2016, 22:09
Плітки про які чув тільки ти???
Я думаю просто Вова і Андрій більше здружилися, тому Саша відчував себе зайвим. Тільки це не дає йому права ПУБЛІЧНО обливати хлопців брудом.
Скарга
+2 #28 Saint 28.01.2016, 21:27
Як багато нарікань і висловлювань про Сашу...
А хто з вас знає всіх з Тріоди особисто?
Знаю Як все відбувалося і з впевненістю можу сказати, що незважаючи на прикраси жовтої преси, суть передана правильно.
Чув багато пліток про Сашу, і в результаті все виявилося неправдою.
Нехай то буде на совісті тих хто придумав ті плітки.
Скарга
+4 #27 Галя 28.01.2016, 20:56
Розумні люди в таке не вірять, тому нехай собі "талант" піариться :-)
Скарга
-1 #26 Сяня 28.01.2016, 18:58
Хотів стати священиком - це поняття дуже відносне! І просто слова які він колись сказав і в даній ситуації вони його не виправдовують!! !
Скарга
0 #25 Сергій 28.01.2016, 18:40
Олесь, він не міг таке написати. Він хотів стати священиком. А люди які хочуть стати священиком не можуть так обливати брудом. Це не його слова!
Скарга
+5 #24 Олесь 28.01.2016, 14:53
Олександре, при всій повазі до тебе, ти - тупий баран..
Скарга
+2 #23 Настюха 28.01.2016, 07:56
я почитала те, що Сашко пише я дуже здивувалася. Саша з хлопцями скільки всього пережив і тут він рпо них несинітницю пише. Довожу до відома хлопці про Сашка не говорили що він спився і став наркоманом. Це вже видумка Саши. Так може в них і були конфлікти, але ж в кого не було. Я знаю гурти які можуть посваритися ізза стійки для мікрофону. То навіщо розповідати це всій Україні.
Звертання до Сашка:
Спочатку ти подивися нову Тріоду перше інтерв'ю на телебаченні там де вони говорили про тебе чому ти пішов, а потім говори що вони про тебе розповідають
Як, що він це подивиться то хай хоч послухає те, що я написала. Хлопці сказали, що Сашко пішов з Тріоди щоб начати сольну кар'єру. Тому хто повірив в цю несинітницю, що написав Сашко мені вас дуже жалко.
Скарга
+3 #22 таня 9 28.01.2016, 02:08
Погоджуюсь з тим , що це не Саші слова. Ніколи не чула поганого слова про нього в адрес будь кого. В нього дійсно є цінності яких навіть славою не переступиш.... Просто стаття для таких як ми.... ми ж говоримо про це обсужлаємо , засуджуємо, виправдовуємо.. .. значить жовта преса працює
Скарга
+4 #21 Marsik 28.01.2016, 00:54
Тоді чому він поділився посиланням на це інтерв'ю на своїй сторінці ВК?
Скарга
+3 #20 Моя думка! 27.01.2016, 23:24
Я сильно сумніваюсь що це слова Сашка. Тут або автор страдає від алкоголізму або просто тупий наклеп. Саша ніколи погано не висловлювався в адрес хлопців.і тим більш не говорив про алкоголізм. Смішно читати таке знаючи цих людей. Бажаю всім доброти і миру!!!!!
Скарга
-5 #19 Соне4ко 27.01.2016, 22:08
Да ви задовбали. Навіщо Саші так омивати кісточки. Да він дав інтерв'ю, а журналісти свого добавили і перебіршили, як завжди. Тому давайте всі залишиться при своїй думці. Але нащо на Сашу так нападати.
Скарга
+8 #18 Юля7 27.01.2016, 21:48
Що це таке? Навіщо так обливати брудом колишніх друзів, з якими так довго знайомий.
Спілкувалась не раз з хлопцями, вони ніколи нічого поганого не говорили про Сашу! На запитання, чому з гурту пішов один учасник, відповідали, що це його вибір і вони впораються без нього, якщо він так вирішив. І все! Хлопці жодного разу не сказали, що Саша став наркоманом, близько й такого не було.
І все ж, я не розумію, для чого таке виписувати в адресу хлопців?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ