Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські "слуги народу" вже у грудні отримуватимуть вдвічі більшу зарплату, ніж сьогодні

П'ятниця, 21 жовтня 2016 15:33
Вчора Верховна Рада проголосувала за Постанову про висновки та пропозиції до проекту "Закону України про Державний бюджет України на 2017 рік", яка містила положення про підняття зарплати народним депутатам. Окремі тернопільські нардепи, як і більшість їхніх колег, були за таку ініціативу.

З необхідних 245 депутатів проголосували 226. Згідно документу, уряду пропонується "в рамках бюджетного процесу переглянути рівень свого фінансового забезпечення". Тепер нардепи вважають, що їхній дохід має зрости вдвічі. 

Нагадаємо, згідно з постановою, посадовий оклад голови парламенту зросте до 48 тисяч гривень, його заступників до 44,8 тисяч гривень та депутатів-членів комітетів до 40 тисяч гривень. Відповідно до документу із 1 листопада зарплата нардепа становитиме 25 мінімальних зарплат, що дорівнює — 36 250 гривень. До слова, середньомісячна зарплата народних обранців зараз складає близько 17,4 тис. грн. 

Поіменний список нардепів, які голосували за цю постанову розміщений на сайті Верховної Ради України. Тим часом простий народ у мережі Інтернет висловлює обурення стосовно таких «покращень» для нардепів, мовляв, навіщо тоді було раніше показово врізати собі зарплати до 8 тисяч гривень? Людям також цікаво, коли «слуги народу» нарешті звернуть увагу і на пересічних українців, збільшать їм хоча б мінімальні зарплати та пенсії, а не лише дбатимуть про себе… Питання риторичне?

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Ромко Шмайсер 21.10.2016, 16:18
Та шо ви си так денервуєте??!! То всьо - діткам!...Дітки , внуки, правнуки "народних обібранців" теж хочут їстоньки-питонь ки!..А ви всі тако до них "НЄ-Є-ЄЄ!!!".. Фе, як то нефайно, як то не встидно, який то є гріх!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ