Читайте нас в соціальних мережах

Сьогодні вранці тернополяни накинулися з криками на Надала через бруківку

Вівторок, 20 вересня 2016 13:54
Мешканці вул. Морозенка, 3 ще вчора вчинили ґвалт працівникам фірми, які виконують ремонтні роботи у їхньому дворі. Ті у відповідь лише відкрикувалися. Сьогодні ж вранці все повторилося, тільки цього разу «під роздачу» потрапив мер.

Сергій Надал вирішив особисто перевірити те, що коїться у дворі. Літні бабусі, дядечки та навіть мами з колясками накинулися на міського голову та представників мерії, мовляв, подивіться що тут наробили. Журналістам сайту «Тернополяни» люди заявили, що відверто незадоволені перебігом капітального ремонту прибудинкової території на вул. Морозенка, 3.

- Навіть я би рівніше ту бруківку вклала, не маючи навиків, - скандує місцеве жителька Марія Терещук. – Як так можна? Косо, криво, аби живо – от правило, яким користуються ці криворукі укладальники бруківки. Їх тиждень десь не було взагалі – лишили тут все розрите, а тепер бігом заклали. Випав дощ і вода стоїть, не стікає з тої бруківки, бо то нерівно вкладено!

Не знаючи куди дітися від галасливих людей, Сергій Надал погодився з тим, що роботи виконані неякісно. Відтак, пообіцяв, що все перероблять. Лише після цього натовп заспокоївся та відпустив очільника міста.

00 02


Коментарі  

0 #3 Марія 20.09.2016, 20:16
Так, правда ! Мешканці вул.Морозенка 3 вкрай обурені якістю виконаних ремонтних робіт двору і дружно підняли це питання перед своїм депутатом і мером міста. Але,шановні, навіщо писати те, чого не було? Зустріч з п. Надалом С.В. пройшла спокійно, ніхто на нього "не накинувся з криками", ніякого наміру "роздерти його" не було. Була розмова і нас сьогодні почули. Зійшлися на тому,що підрядчик ПАТ Тернопільський комбінат по виробництву шляхо-будівельн их матеріалів під керівництвом Поповича Ю.Ю. і виконроба Д.В.( відповідальний за даний об"єкт), повністю ліквідує всі недоліки і капітальний ремонт двору ( ДУЖЕ НАДІЄМОСЬ) буде завершений якісно і вчасно.
Скарга
+1 #2 Люди 20.09.2016, 16:23
Цей ремонт робиться вже від липня місяця. Зроблено настільки неякісно, що просто жах. Якби не люди то так би мабуть залишилось. В нас так чомусь повелося, що все треба викричати і вибороти. Люди молодці відстоюйте свої права і слідкуйте на що йдуть ваші податки, не будьте сірою масою.
Скарга
0 #1 Дмитро Іванович 20.09.2016, 14:19
Люди! Виключіть телевізор. Беріть вдівайте кросівки і спортформу і бігайте. Ви вдома з глузду їдете...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ