Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі людей замучили блохи в квартирах

П'ятниця, 22 липня 2016 17:08
Мешканці «Дружби» не можуть дати собі ради із серйозною проблемою. Людям вже не сила терпіти бліх, які з підвалу «перебралися» у їхні помешкання.

Про це тернополянка Ірина написала у рубриці «Питання-відповіді», що на сайті ТМР. За словами жительки вул. Кривоноса, 1, про проблему знає ЖЕК, але поки вирішити її відмовляються.

«В нашому домі виникла така проблема: в підвалі завелися блохи (у великій кількості). В ЖЕК ми зверталися. Ще давніше працівники санепідемстанції проводили дезінфекційні роботи,а зараз ЖЕК відмовляється це робити, аргументуючи свою відмову наявністю бездомних котів, які живуть в підвалах і сусіди їх підгодовують. Але бліх розвелося вже так багато, що ми знаходимо їх в квартирах і вони кусають і дорослих і дітей», - пише вона.

Пані Ірина від імені жильців будинку просить вже місцеву владу вплинути на ситуацію, адже люди просто в розпачі і не знають що робити, адже проблема зайшла у глухий кут.

Коментарі  

0 #2 Ю.С. 22.07.2016, 19:38
Минулого літа в мене була та сама проблема. Підвальні блохи дуже кусючі, укуси набагато більше сверблять і гірше загоюються ніж від комарів. Боролася наступним способом: 1. Генеральне прибирання з додаванням оцту. 2. Коври і дивани випрати. 3. Розкласти по хаті полин. Повністю вони може і не пропадуть, але зменшиться їх кількість.
Скарга
0 #1 Galka_T 22.07.2016, 18:51
Старий Ринок, 1 та сама проблема, сусідів дівчинку 1,5 років покусали дуже.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ