Читайте нас в соціальних мережах

Геї та лесбійки України їдуть у Тернопіль?

Вівторок, 14 червня 2016 10:45
Після успішного проведення гей-параду у Києві ЛГБТ-спільнота України може приїхати у Тернопіль, де 16 червня планує провести новий «Марш рівності».

У неділю, 12 червня, у Києві відбувся «Марш рівності», який викликав величезний резонанс в Україні та світі. Вперше в історії України такий «гей-рарад» відбувся мирно і майже без провокацій.

Як повідомила один з організаторів акції прес-секретар та член ради партії «Демократичний Альянс» Христина Морозова, мирна хода на підтримку ідеї рівних прав для всіх, незважаючи на сексуальну орієнтацію, ґендерну ідентичність чи інші ознаки – взяли участь близько 2000 людей. 

«Марш Рівності не менш ніж на половину складався з людей, які не належать до ЛГБТ-спільноти і прийшли, щоб висловити солідарність та підтримати дискриміновану групу і її право на безпеку», - уточнила ЛГБТ-активістка.

Після такого неочікуваного успіху акції, яка показала всьому світу, що українці нарешті стають толерантними та гідними Європи, ЛГБТ-товариство планує провести аналогічну акцію у Тернополі. 

За словами лідера «Демократичного Альянсу» Тернополя, активіста гей-парад у Тернополі може відбутися вже 16 червня. В організації маршу місцевим активістам допоможуть їх київські колеги.

Вже сьогодні активісти планують подадати відповідну заявку у міську раду Тернополя. «Марш рівності» (лесбійки, геї, бісексуали і трансгендерні люди) та розпочати біля будівлі міської ради, звідки хода рушить маршем центральною частиною міста.

Організатори акції сподіваються, що влада Тернополя з розумінням поставиться до їхнього заходу і проблем з отриманням дозволу на проведення такої неординарної події у них не виникне. 

Для забезпечення порядку під час гей-параду активісти вимагають стягнути у Тернопіль додаткові підрозділи поліції та нацгвардії.

У «ДемАльянсі» також обіцяють участь у параді побратимів із інших українських міст та країн Європи.

Нагадуємо, що у своїй заяві від 8 червня партія «Демократичний Альянс» висловилася щодо неприпустимості заборони мирних зібрань, право на які закріплене у статті 39 Конституції України. 

За матеріалами офіційних сайтів «Демократичного Альянсу» та ЛГБТ-прайду

Морозова марш2

Фото з офіційної сторінки члена Ради "Демократичного Альянсу" Христини Морозової 


ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #8 Іван Володимирович 16.06.2016, 10:28
Ну що ж, гей-парад, так гей-парад! Я куплю побільше яєчок...
Скарга
-2 #7 Оксана 15.06.2016, 15:19
Ти тупа рижа мавпа!"Інакші" хай лікуються в психлікарнях,а ти попадись мені на очі Морозова!Активі стка ср*на!
Скарга
0 #6 БЕЗ ПРОБЛЕМ 14.06.2016, 21:01
О, то напевне ревна християнка обізвалася) (у нас таких ще тищ зо сто) Так в Тернополі люблять "інакших". В це болото можна везти лише цирк, Іво Бобула і Юлю
Скарга
-4 #5 Оксана 14.06.2016, 17:28
А чого ти хотіла?Ти де живеш,в Німеччині?Наше суспільство не готове до парадів психів і пі***сів.Ви - біосміття ,ще й не традиційної орієнтації!Геть таку наволоч з міста,у нас свого "сміття" вистачає!!!
Скарга
+4 #4 Христина Морозова 14.06.2016, 15:24
Окрім всього іншого, ці генії запостили дві фото, де я потрапила в кадр. На цих фото я по-різному одягнена. Оскільки одне з них - фотошоп. Тобто прямо під час Маршу потрібно було встигнути перевдягти сукню на джинси й футболку. Цю маячню можна двого аналізувати й розкладати на атоми.
Висновок один: голосуйте за Дениса Милого і ДемАльянс, раз про нього таку гидоту пишуть, значить, комусь його діяльность заважає.
Скарга
+4 #3 Юрий 14.06.2016, 14:52
Вашему дизайнеру – двойка. Так коряво сделать коллаж. Хоть бы подретушировал фото Кристины под свет и цвет остальной фотографии. Вы, кстати, поищите в инете. Есть нормальные фото с Кристиной с этого же мероприятия.

Ну а в целом.... Вы и правда не понимаете в чем была суть Марша Равности в Киеве? Вы в курсе, что в мероприятии большая часть участников были традиционалы?
Скарга
+5 #2 Христина Морозова 14.06.2016, 14:23
Стаття брехлива від початку до кінця, фото - монтаж чистої води.
В разі питань, пишіть: www.facebook.com/.../
Скарга
-4 #1 Тарас 14.06.2016, 12:48
Ну шо ж це за шобло таке? Чого лізти в Тернопіль?
Згадайте про одну із версій загибелі Римської імперії.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ