Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі в під'їзді повісився 19-річний студент-медик

Неділя, 05 червня 2016 16:42
Вечоріло, коли у Тернополі 19-річний юнак закінчив життя самогубством. Трапилося це вчора на вул. Тарнавського, 16.

Коли приїхали медики, то лише задокументували смерть хлопця. Його зняли з петлі вже мертвим. Суїцид він вчинив просто на сходовій клітці в під’їзді.

Що штовхнуло молодика на такий необдуманий крок поки невідомо. За попередньою інформацією, яку надали журналістам сайту «Тернополяни» читачі, мама хлопця працює вчителем у школі, він же жив лише з матір’ю і ріс без батька.

«Ще під час навчання в школі він був трохи дивним. Не надто товариським, але завжди мав при собі декілька анекдотів, - розповідає «Тернополянам» колишня однокласниця загиблого. – Завжди розказував нам, що хоче в майбутньому стати патологоанатомом, що трохи лякало нас. Згодом він таки поступив на медика – навчався (якщо не помиляюсь) на медбрата в медичному коледжі. Міг би втілити свою мрію в життя, та чомусь обрав смерть…»

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 nika 25.06.2016, 17:15
Я- мати дитини, яку вчила, вчила, ще раз підкреслюю,Ольг а Петрівна!(Переп рошую, чи Петрівна) Дивуюсь, як така розумна, гарна,креативна , хоризматична жінка могла пов"язати із Вами свою долю!!! :sad:
Я не знаю як вона перенесе смерть сина, але,вона - сильна жінка, і щастя, що Ви її покинули!
Скарга
0 #1 Вячеслав 09.06.2016, 21:35
Дорогі кореспонденти,з а таку інформацію я маю повне право подати на Вас в суд.ведеться слідство і поки нема остаточного заключення-сам чи вбивство,тому прошу це питання зняти.я його батько і тому дитина не була сиротою,хоча 3роки я не проживав разом з ним.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ