Читайте нас в соціальних мережах

Ващенка вбили, бо він перейшов дорогу місцевій псевдоеліті

Вівторок, 31 травня 2016 16:40
Громадського активіста і депутата Кременецької міської ради Віталія Ващенка вбили через те, що він перейшов дорогу місцевій псевдоеліті.

Про це сьогодні на прес-конференції заявила дружина загиблого та його побратими. Серед причин трагедії – робота активіста у земельній комісії міської ради Кременця та його конфронтація з місцевою судовою системою.

Також вбивстов громадського активіста - це  попередженням для всіх суспільно активних жителів Кременця.

«Віталій Ващенко брав посильну участь у багатьох акціях проти місцевих прокурорів, суддів і владоможців - усіх, хто попався на корупції та інших незаконних діях.

Найвідоміша подія, за яку невідомі могли «покарати» Ващенка, пов'язана із суддею Варневич, котра має родичів у кримінальному світі (мешканці маленького Кременця про це знають здавна). Попри очевидність злочинів і доведену провину, апеляційний суд поновив суддю на посаді. Тоді громада, за участі Ващенка, провела «смітникову люстрацію», - повідомляють активісти Правого Сектору.

Додамо, що вбивство громадського активісти сколихнуло і тернопільських чиновників. Сьогодні на сесії облради депутати закликами начальника обласного управління Національної поліції Олександра Богомола щотижня звітувати про хід розслідування справи.

Як повідомив Олександр Богомол наразі правоохоронці розшукують двох зловмисників, які бейсбольними битами побили кременчанина.

«Напередодні вбивства нападники два дін були у Кременці, проводили розвідку. Ми зафіксували місця, де вони бували. Також на місці бійки вилучені два кашкети нападників. Авто, на якому втекли зловмисники, тричі перепродавали. У нас є достатня база, щоб встановити і впіймати злочинців. Але вони теж розуміють, що їх розшукують, і зараз посилено переховуватимуться», – сказав під час звіту перед депутатами на сьогоднішній сесії облради Олександр Богомол.

Богомол припускає, що активіста не думали вбивати, а лиш планували залякати. Однак побиття завершилося фатально.

 

Коментарі  

+1 #2 Патріот України 31.05.2016, 18:29
Маріє,тут тепер сам чорт ногу зломить,поки пройде дебрями українських реалій. Хто кого і за що.Це при чистій ідеології поділ на свій-чужий може слугувати інстументом для виявлення злочинця,у наших же реаліях,де син тата за доляри продасть,убивця може ховатись за будь ким. Фарисейство ще те
Скарга
+2 #1 МАРІЯ 31.05.2016, 18:11
ПРИ РОЗГУЛІ злочинності, казнокрадства, хабарництва, безкарності аферисти всіх мастей дозволяють собі наймати вбивць і переслідувачів- все стається їз-за мовчання і потурання силових структур, які бездіяльні, а як доказало НАБУ працюють у тендемі, так що безправний народ живе у страху, скоро страшно буде вийти з хати бо там найняті вбивці, для яких гроші не пахнуть, а владоможці щоб захистити свої протиправні діяння підуть на все- ось таке настало страшне життя- бідне, тривожне з мафією посусідству.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ