Читайте нас в соціальних мережах

Діти – квіти життя: у Тернополі пройшов парад багатодітних сімей (фото)

Неділя, 15 травня 2016 19:02
Як ми вже повідомляли у Тернополі триває фестиваль сімейних цінностей «ZAVTRAfest». Проводять його у рамках відзначення в місті Тижня подружжя. Розпочнеться захід із ходи міцних сімей.

 Родини зібралися на Театральному майдані і звідти рушили до літньої естради у парку імені Тараса Шевченка. Саме там працюють різні локації фестивалю. Загалом у параді взяло участь 14 багатодітних родин. Організували дійство громадська організація багатодітних сімей «Велика родина».

«Сьогоднішньою акцією ми хотіли показати невеличкий приклад для молоді. Щоб вони не думали, що багато дітей – це важко. Особисто я виховує 9 діточок – старші допомагають молодшим, а малюки мають на кого рівнятись. Ми дружня велика родина, - розповіла голова ГО «Велика родина» Наталя Задойона.

Наталя Петрівна каже, довкола їхньої громадської організації сьогодні згрупувалось чимало сімей, які виховують більше аніж троє дітей. Щоправда сьогодні багатьох налякала погода, тому акція вийшла не багато чисельною.

Додамо, що у рамках фестивалю «ZAVTRAfest» проходить святковий концерт за участю дитячих колективів міста. Паралельно з концертом в парку проходитимуть дитячі забави: чемпіонат з гри в класики, перегони для «повзунців», майстер-класи, танці, боді-арт тощо

Надвечір гостей фестивалю очікує вечірня музична сцена. На ній виступатимуть «Фа-Мажор», «Сержант Блюз», «Новимний кудень», «Bugs Bunny». Молодіжний вечірній концерт стартує о 19.00 і триватиме до темна. Окрім того, тернополяни та гості міста на заході зможуть придбати ручні вироби і смаколики на ярмарку, який діятиме на центральній алеї у парку Шевченка.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ