Читайте нас в соціальних мережах

У парку Тернополя триває фестиваль під відкритим небом (фоторепортаж)

Неділя, 15 травня 2016 18:21
Міжнародний день сім’ї сьогодні святкують у Тернополі. З нагоди свята у парку імені Тараса Шевченка проходить фестиваль сімейних цінностей «ZAVTRA fest».

Розваги до душі тут можуть знайти усі охочі, адже у програмі денний святковий концерт за участю дитячих колективів міста. Окрім того на острівці кохання влаштували вільний університет, де молодь та сім'ї можуть отримати цікаві поради від психологів, успішних сімей, духовенства. Також серед локацій фестивалю є локація здоров'я, які облаштували студенти медичного.

Паралельно з концертом в парку проходитимуть дитячі забави: чемпіонат з гри в класики, перегони для «повзунців», майстер-класи, танці, боді-арт тощо

Надвечір гостей фестивалю очікує вечірня музична сцена. На ній виступатимуть «Фа-Мажор», «Сержант Блюз», «Новимний кудень», «Bugs Bunny». Молодіжний вечірній концерт стартує о 19.00 і триватиме до темна. Окрім того, тернополяни та гості міста на заході зможуть придбати ручні вироби і смаколики на ярмарку, який діятиме на центральній алеї у парку Шевченка.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар