Читайте нас в соціальних мережах

Дівчина-коп, яку впіймали під «кайфом», готова довести свою невинність на поліграфі

Вівторок, 26 квітня 2016 15:00
Дівчину-копа, яку наприкінці березня спіймали за кермом «під кайфом» сьогодні, 26 квітня, намагалися судити.

Щоправда на перше судове засідання ані 21-річна Зоряна Сулук, ані її правозахисник не зявилися. Як з'ясувалося у патрульної - проблеми зі здоров'ям. Отож, вчора вона написала звернення, аби справу перенесли.  Адвокат патрульної у суді з'явився після слухання справи. Він заявив, що поліцію намагаються дискредитувати, ба більше справа замовна.

«Працівники поліції, які складали акт про адмінпорушення допустили ряд помилок, які повиннен врахувати суддя під час слухання справи. А саме немає акту обстеження, направлення та медичне обстеження та висновків, де було б вказано стан наркотичного спяніння. Загадкою для мене залишається, чому моя підзахисна Зоряна Сулук проходима медогляд у прсихоневрологічній лікарні не як водій патрульної машини, а як фізична особа», - розповів адвотак тернопільської обласної колегії адвокатів Олександр Рукавець.

Також Олександр Володимирович зауважив, що перед тим як вийти на патрулювання дівчина проходила медичний огляд. Де зазначено, що стан її здоровя – задовільний. На чергування вона заступила з командиром роти. Тобто постійно була під його наглядом.

Після  обіду у патрульної виявили амфітамін.

«Моя підзахисна стверджує, що напередодні патрулювання вживала таблетку Ібупрофену. Це знеболюючий засіб, який може містити негативні елементи. Аби довести свою невиність патрульна готова пройти перевірку на поліграфі.

На перше слухання справи вона не зявилась через погане самопочуття. Вчора у Зоряни піднялася висота температура. Вона написала відповідне клопотання щодо перенесення  справи», - продовжує адвотак.

На судовому засідані була присутня дівчина-коп, яка оформляла протокол у той день. Щоправда правоохоронець від коментарів відмовилась.

Додамо, що наступне слухання справи відбудеться 16 травня.

IMG 1075

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Софка 26.04.2016, 19:15
У сечі амфетамін можна виявити протягом двох діб, після його прийому.

У нормі амфетамінів в сечі бути не повинно.

Причинами виникнення його в сечі є: його зміст перевищує 300 нг / мл.

Можливі причини відсутності амфетаміну в сечі:

якщо його не застосовували
якщо його застосовували в кількості меншій ніж 1000 нг / мл у разі амфетаміну та 500 нг / мл у разі метамфетаміну
якщо аналіз проведено пізніше 2-х діб, після його прийому.
Скарга
0 #2 Вова 26.04.2016, 16:41
Для чого поліграф???. Вживання амфітаміну можна виявити в організмі на протязі 6-12 місяців після останнього вживання, оскільки цей наркотик дуже довго виводиться. Провести додаткове обстеження і все стане ясно, якщо не брати до уваги вигадану історію про таблетку Ібупрофену)
Скарга
0 #1 `12 26.04.2016, 15:14
розповів адвотак продовжує адвотак.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ