Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські водії скаржаться на патрульні автомобілі поліції

П'ятниця, 01 квітня 2016 16:42
Тернополяни в один голос стверджують – відколи на вулиця міста з’явилися патрульні, на дорогах стало спокійніше. Втім, є серед місцевих і невелике число незадоволених роботою нової поліції.

Так, особливо непокоять патрульні на «Пріусах» водіїв. Їм, бачте, заважають «мигалки». Для прикладу, вчора вночі до правоохоронців зателефонував мешканець обласного центру, який повідомив про те, що в центрі патрульне авто своїми проблисковими маячками сліпить водіїв, які рухаються позаду них.

Такі випадки, каже очільник патрульної поліції Тернополя Володимир Струк, не є поодинокими. Він каже, що часто отримує нарікання тернополян на повільну їзду його підлеглих.

- Допустима швидкість автопатруля – 30-40 кілометрів на годину. При повільному пересуванні черговим легше помітити порушення та видно, що де відбувається, - пояснює Володимир Струк. - Наразі патрульні вивчають місто і після цього буде прийняте рішення, де потрібно збільшити кількість поліцейських, а де зменшити.

До слова, щодня на патрулювання Тернополя виїжджає 21 екіпаж, а це близько 50 патрульних. Усе умовно поділене на 17 квадратів, якими курсує 17 автопатрулів. Ще чотири екіпажі – це командир роти або батальйону, їхні заступники та служба моніторингу.

Коментарі  

-2 #1 Візир 01.04.2016, 20:47
обкурені полыцаъ-карател і на дорогах обдирають народ
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ