Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільські поліцейські отримали "кавові" привілеї

Субота, 26 березня 2016 17:24
Бути патрульним поліцейським – престижно та цікаво. У цьому переконані більше двох сотень тернопільських поліцейських, які 12 березня приступили до виконання службових обов’язків. Крім того, підтримати їх у своєрідний спосіб вирішили і українські ресторатори.

Відтак, Тернопіль нещодавно приєднався до всеукраїнської акції «Cup4cop». Згідно ідеї, кожен полісмен під час несення служби матиме можливість випити запашної кави за символічну плату – 1 гривню.

У нашому місті ініціатором проекту став бренд «СКАВАРІДКА» за підтримки Дружньої ресторації «Мамонт», що на Площі Героїв Євромайдану, 3. Чому одна гривня, а не безкоштовно? Як з’ясувалося, самі ж патрульні пояснили, що їм заборонено брати будь-що під час виконання обов’язків. Тож виникла зустрічна ідея – частувати полісменів кавою за смішною ціною.

Як розповідають організатори тернопільської акції «Cup4cop», для Тернополя це незвичний, пілотний проект. Втім схожі ініціативи вже прижилися у інших містах України та за кордоном. Приєднатися до започаткування такої ідеї у своєму кафе може будь-який ресторатор, адже головна мета її – показати, що поліції довіряють, на неї надіються, її підтримують.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 тернополянин 28.03.2016, 13:22
колобок,будь першим
Скарга
0 #2 Аліна 27.03.2016, 17:23
Скаварідка? То Азіров назву придумував?
Скарга
+1 #1 Колобок 26.03.2016, 20:03
А ну хто їх в сраку перший поцілує? Сраколизи! Шикуйсь! На перший-другий розра_хуй_йсь!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ