Читайте нас в соціальних мережах

Воїн АТО розпочав збір підписів за відставку голови Збаразької РДА Анатолія Качки

Четвер, 10 березня 2016 08:48
На сайті Президента України розпочався збір підписів з вимогою звільнення голови Збаразької районної державної адміністрації Анатолія Качки.

Ініціатором подання є відомий на Збаражчині воїн АТО Олександр Саричев.

«Звільнити голову Збаразької районної державної адміністрації Тернопільської області Качку Анатолія Ярославовича із займаної посади, як неефективного керівника району та співучасника злочинів, - йдеться у тексті петиції. - Качка А. Я. покриває свого першого заступника Головатюка Юрія, в якого підроблений військовий квиток. Також Качка А. Я. привласнив кошти, які збирались фермерами району для потреб АТО, здійснює абсолютно провальну діяльність щодо економічного добробуту району, створення робочих місць, кадрової політики.»

Громадськість Збаразького району закликає підтримати таке починання воїна АТО. Проголосувати можна у розділі петицій на сайті Президента України.

Нагадаємо, у Тернополі зустріч загиблого Героя АТО Юрія Горайського почалася зі скандалу. Дружина воїна прогнала голову Тернопільської ОДА Степана Барну та голова Збаразької РДА Анатолія Качку з місця події. Тоді пані Наталя Горайська нагадала Качці, як він намагався чомусь відправити її чоловіка на психіатричну експертизу, оскільки загиблий Герой відправився у  зону військових дій.

Пізніше, Барна не зміг пояснити причин конфлікту із дружиною загиблого воїна Горайського і вирішив «відкупитися» виплатою і без нього гарантованої держдопомоги.

 

Коментарі  

-1 #14 олена 29.03.2016, 19:32
хочу добавити...на смертi героя збанкрутiлi полiтики хочуть заробити собi девiденти...а то коли звiльнять качку i барну може вони дорвуться до влади...на покiйного мали вплив ...а на качку нема бо вiн недерибанить район i iм не дае...ще й вдову покiйного використовують. . шукають дохлих котiв щоб начепити на представникiв влади...i пiдписи навiть вже збирають на звiльнення... не вийде ...збаражани знають хто за цим стоiть ...хто злодiй i лицемiр ...
Скарга
+3 #13 Патріот 13.03.2016, 16:51
Команда Качки і Барни взалась за "відбілювання" своїх босів. Дуже схоже на почерк "Свєти-газети"( Світлани Боднар), яка боїться , щоб люди не згадали про її вагомий внесок у звільненні ЮРИ. Свєта не бійся збаражани разом з пернатим і тебе винесуть з кріслом(хоча зважаючи на твою вагу це буде не легко)
Скарга
+3 #12 Taras@ 10.03.2016, 22:53
Цікаво хто там займається економічним добробутом у Збаражі, може хтось з начальників цієї ланки хоче позбутися Качки? Йому про це варто задуматись... А може хтось на місце голови намітився, або боїться звільнення...Вс і ці публікації з закликами проти Качки ж не просто так.Значить не підкупний він...Той хто використовує чуже горе для власної якоїсь помсти - боягуз!
Скарга
+2 #11 Максим 10.03.2016, 22:30
Кожна людина може помилитися:обра зити словом, ділом... Кожен і ви і я і Барна і Качка і Горайський колись мав право на помилку, як і всі люди. Що тут дивного? Але подавати його поїздку в АТО як помсту за звільнення - не правильно! Людина віддала за нас своє життя!!! І замість подяки і молитви -на тобі ЗАГИНУВ БО ЗВІЛЬНИЛИ. Так переймаються звільненням Барни і Качки, що забувають - Юрій Горайський ГЕРОЙ.
Скарга
+6 #10 Микола 10.03.2016, 21:25
Качка співучасник злочинів?!? Ви що люди, де таку велику "Бочку" взяли? Підтримати?!? ні, це називається - добрехати! Міру трошки треба мати! Помоліться за душу Юрія і не займайтеся дурницями. Піст йде! Будьте християнами!
Скарга
+6 #9 валентина 10.03.2016, 20:57
Юрій був хорошою та м'якою людиною, на нього легко було вплинути. А новий голова - дотримується своїх канонів і переконань.На таку людину вплинути не просто.Такі "стальні" люди не вигідні при владі тим, хто привик жити по-старому.
Скарга
+3 #8 Taras @ 10.03.2016, 20:25
Обіжених - жаліти, кого боїмося - нищити. І яка різниця, хто з них правий! Ну СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ!
Скарга
+3 #7 Taras @ 10.03.2016, 20:25
Обіжених - жаліти, кого боїмося - нищити. І яка різниця, хто з них правий! Ну СПРАВЖНІ УКРАЇНЦІ!
Скарга
+2 #6 Олексій 10.03.2016, 20:14
Той, хто так активно роздуває цю ситуацію із необхідністю звільнити і визнати винних вище вказаних високопосадовці в, наполегливо наводить усіх на думку - один з них вбивав, інший віддавав наказ вбити. І, як за часів комунізму - Вони Вбивці, часом не забудьте! Але пізніше,вивчивш и ситуацію, розумію - його звільнили, а їх призначили. То давайте позвільняємо усіх високопосадовці в - вони ж також призначені на місце свого попередника!
Скарга
+6 #5 Оксана 10.03.2016, 19:18
Як на мою думку, то на смерті хорошої людини, хочуть досягти своїх цілей не дуже хороші люди.
Кожен з нас коли небудь казав речі про, які потім жалів. І як на мене, які б не були у них відносини на фото чітко видно - йому шкода, що не стало Юрія.
Скарга
+8 #4 оля 10.03.2016, 17:44
У Горайського за часів його головування була зам - сама більша взяточниця. Чому він її покривав? А коли його звільнили нібито взявся за боротьбу з нахабними та неефектими керівниками? Дивно
Скарга
+8 #3 Тарас 10.03.2016, 17:26
Хтось дуже рветься на місце Барни, чи Качки... Кожна душа хоче спокою і молитви. Як негарно використовувати померлого у своїх цілях!
Скарга
-1 #2 Микола 10.03.2016, 10:55
заодно треба знімати голову ОДА Барну. абсолютно провальна, нахабна манера керівництва областю. ще гірше Хоптяна.
бо прилаштує качку і головатюка десь в департаменті ода. взагалі та вся гоп-компанія нехай марширує в АТО
Скарга
-1 #1 1111 10.03.2016, 09:40
а що про Барну забули? Який губернатор такі і голови
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ