Читайте нас в соціальних мережах

Тисячі тернополян та збаражчан зустрічали загиблого Героя Юрія Горайського! (фоторепортаж)

Неділя, 06 березня 2016 11:15
Тисячі тернополян та збаражчан на в’їздах у свої міста зустрічали тіло загиблого воїна АТО Юрія Горайського.

Очолював колону на власному автомобілі родич та давній соратник загиблого депутат райради Роман Адамович. Зустрічав свого земляка і голова партії «Добрий самарянин» Володимир Кравець.

Вже на в’їзді у Збараж зі сторони доброводівського перехрестя зустрічати Юрія Горайського вийшли тисячі городян. Сотні автомобілів окупували найближчі дороги.

Пана Юрія знала вся Збаражчина. Вздовж всієї дороги зупинявся транспорт, люди виходили зі своїх автомобілів та автобусів. Дехто перед Героєм ставав на коліна.

Нагадаємо, у Тернополі зустріч загиблого Героя АТО Юрія Горайського почалася зі скандалу. Дружина воїна прогнала голову Тернопільської ОДА Степана Барну та голова Збаразької РДА Анатолія Качку з місця події.

 

Коментарі  

+2 #4 навроцький 07.03.2016, 17:42
Правильно зробила пані Наталія, що прогнала отих політичних пройдох, а то вони піаряться на всьому. Спочатку зламають людину, викинуть як непотріб, а коли треба їм очок до рейтингів, то засвічуються і на крові, і на горі нших.
Скарга
+6 #3 Тетяна 06.03.2016, 16:01
Наталка Горайська, жінка - достойна свого чоловіка. Справжній мужик в районі.
Скарга
+9 #2 олена 06.03.2016, 12:50
подивилася на вимучені війною обличчя, на вимученого горем батька Устима Голоднюка і ше раз зрозуміла , шо найголовне в житті зберегти честь і совість перед Богом і людьми , а все "інше" не варте ....
Скарга
+13 #1 олег 06.03.2016, 12:23
Молодець,сильна жінка,треба всіх їх гнати,щоб боялись свою пику показати,доки люди не наведуть порядку,доти буде війна.Скільки можна терпіти?Молодец ь,сильна жінка.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ