Читайте нас в соціальних мережах

Важка недуга руйнує організм 7-річного хлопчика з Тернопільщини. На лікування потрібно чверть мільйона

Неділя, 21 лютого 2016 15:11
На «Українській біржі благодійності» (УББ) розпочався другий етап збору коштів на лікування Ігорчика Статкевича з Бережанщини. У малюка діагностували важку хворобу – синдром Кліппеля-Треноне-Вебера та артеріовенозна мальформація правої нижньої кінцівки, через які правій ніжці дитини загрожує ампутація.


Щоб врятувати малюка від руйнування організму, спричиненого прогресуванням хвороби, потрібно тривале лікування і декілька операцій.

Третього червня минулого року Ігорчику зробили дві дуже складні операції в Німеччині. Шість годин тривала операція на судинах. 11 червня ортопеди замінили титанові пластини в ніжці. Чимало довелося перетерпіти Ігорю, та він мужньо переносить біль, уколи, реабілітацію. Однак людська небайдужість допомогла хлопчику стати на ноги та піти у перший клас. Зараз йому потрібна ще одна операція, щоб зупинити хворобу. При цьому лікарі гарантують – за умови вчасного проведення операцій у дитини є всі шанси на одужання.

Літом Ігорчику планують провести чергову операцію на судинах в клініці Регенсбурга. Їх вартість становить 13 600 євро. На УББ планують зібрати частину необхідної суми – 250 000 грн. Допомогти малечі та здійснити благодійність в один клік можна тут: https://ubb.org.ua/uk/project/1983/

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 nf 22.02.2016, 10:54
Вказуйте карточку, бо так дуже замороки багато
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ