Читайте нас в соціальних мережах

Жителі Тернопільщини не хочуть, щоб дитячу оздоровницю реорганізували в психдиспансер

Неділя, 24 січня 2016 18:20
Кременчани протестують проти появи у райцентрі диспансеру для психічнохворих чоловіків. Завтра власну позицію вони мають намір озвучити на громадських слуханнях.

Нагадаємо, що влада Кременця запропонувала реорганізувати дитячий санаторій у спеціальний заклад для душевно хворих. Активісти та містяни вже бунтують, адже психічнохворі матимуть можливість вільно пересуватися Кременцем. На думку жителів райцентру, це небезпечно, адже такі пацієнти потребують особливого нагляду і можуть нести загрозу для життя та здоров'я інших людей.

Відтак, гуртуючись проти створення подібного закладу на базі дитячого санаторію, що знаходиться по вул. Санаторійна у місті Кременець, люди написали звернення на адресу Президента України, Кабінету Міністрів України, Міністерства охорони здоров'я України, Міністерства освіти і науки України, Тернопільської ОДА та обласної ради, а також Кременецькій РДА та міській раді. У ньому активісти вимагають припинити порушувати права дітей і не дати перетворити дитячу оздоровницю на чоловічий психдиспансер.

"Якщо Вам не байдужа доля наших дітей і ваша безпека, просимо терміново прийти 25 січня о 14:00 на засідання(громадські слухання) у актовий зал Кременецької райдержадміністрації", - пише у спільноті "Типовий Кременець" Вікторія Устимова-Петрук.

Про те, чи прислухається до думки громади місцева влада читайте згодом на сайті "Тернополяни".

 

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 галина 25.01.2016, 09:53
а що в1д лемка хот1ли? В1н що буде думати про вас. котр1 не знають 1 не розум1ють хто так1 лемки?
Скарга
0 #1 Кременець 24.01.2016, 19:18
Не "влада Кременця запропонувала реорганізувати дитячий санаторій у спеціальний заклад для душевно хворих..." а влада Тернопільської області. Санаторій обласного значення і не у віданні місцевої влади.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ