Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільський чемпіон Гринчук знову програв, а Слюсарчук відправив суперника у нокуат

Неділя, 20 грудня 2015 10:43
Двоє тернопільських вихованців спортивного клубу «Характерник» взяли участь у турнірі зі змішаних видів єдиноборств, який відбувався у Боглгарії.

Чемпіон України та володар Кубка Буковеля-2015 з фрі-файту Микола Гринчук знову програв свій бій. Цього разу тернополянин одноголосним рішенням суддів поступився болгарину Георгію Валентинову на турнірі з ММА «Christmas fight night».

Ще один тернопільський боєць, володар Кубка Буковелю-2015 Ігор Слюсарчук відправи свого болгарського суперника Еміля Захарієв у нокаут вже першому раунді.

Про такі результати наших бійців повідомив виконавчий директор федерацію фрі-файту України Сергій Антропов.

«Ігор Слюсарчук - переміг нокаутом, перший раунд, Коля Гринчук - програв рішенням, думав що буде 5х5, включатися почав в третьому раунді, виявилося 3х5, одного переможного раунду не вистачило для загальної перемоги( Вітаємо хлопців все одно!!» - написав на своїй сторінці у Фейсбуці Сергій Антропов.  

Нагадаємо, у своєму попередньому бою на цьогорічному чемпіонаті світу у Лас-Вегасі Микола Гринчук зазнав дочасної поразки від американського бійця. Після цього поєдинку медики наклали гіпс на руку Миколі. У свою чергу кілька тижнів тому Ігор Слюсарчук знову ж таки переміг на турнірі у Білорусі. 

Коментарі  

+3 #1 Зулу 20.12.2015, 16:24
Журнашлюх добився... Але добився того що гикати він буде довго ( головне щоб слинюкою своєю не подавився а то не дай Боже скаже що то Микола його врік !!)) ... А тепер нарахунок поєдинку ... От з тих хто вже почав аналізи робити і коментувати,бач ив цей бій ?! Або хтось цікавився біографією суперника Миколи,- Георгієм ?! Ні ?! То хоч зайдіть на його сторінку у Фейсбуку і подивітся !!! Сказати що Георгій сильний боєць це всерівно що нічого не сказати !!! він чемпіон Болгарії по мма Чемпіон з вільної боротьби ,і ще й неодноразовий чемпіон та призер по Боксу!! Якщо я в чомусь помилився то Олександр Чухрай мене виправить!!! Він не просто чемпіон він Зірка в себе в країні!!!і виграти в нього дома по балам без шансів !!!! І виграти в нього можна було тільки нокаутом. !!! І Микола б виграв !!! без сумнівів виграв !!! якби сам себе не запутав з кількістю раундів .... Ну буває ... Виснаження в дорозі,мало часу на відновлення... Але маємо те що маємо.По факту вроді як Поразка... а для нас друзів і близьких дюдей це Перемога !!! Георгій після поєдинку підійшов подякував Колі і зізнався що для нього постфактум цей бій виявився самим складним ... Ось так !!! Р.S. А взагалі дуже приємно спостерігати скільки людей миттєво стало на захист нашого Друга і Чемпіона Миколи Гринчука !!!! Як там кажуть ,- пси гавкають а караван іде !!! Успіхів тобі Брате і нових перемог !!!! СЛАВА УКРАЇНІ !!!!!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ