Читайте нас в соціальних мережах

Майно екс-нареченої сина львівського бізнесмена арештує ДБР

Вівторок, 13 лютого 2024 17:23
Державне бюро розслідувань заарештує майно колишньої нареченої львівського бізнесмена Романа Гринкевича Софії Морозюк.

 

Про це в етері телемарафону повідомила радниця з комунікацій ДБР Тетяна Сапьян. За її словами,  вже є відповідна ухвала на арешт помешкань та земельної ділянки. 

«Державне бюро розслідувань має ухвалу на арешт майна художниці Софії Морозюк, колишньої нареченої сина львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича — Романа Гринкевича. Наразі процедура проходить через Міністерство юстиції, тому в офіційних реєстрах це з'явиться пізніше. Художниця має дві квартири у Києві, одну в Харкові та земельну ділянку», - каже Тетяна Сапьян.

За її словами, майно Морозюк в переважній більшості придбане під час війни.

Та мисткиня намагалася уникнути цього - у лютому Соня Морозюк сховала від арешту правоохоронців дві квартири та галерею, передавши майно під заставу.

Нагадаємо, 11 січня за ініціативи ДБР було арештовано майно сім’ї та підконтрольних кампаній львівського бізнесмена Ігоря Гринкевича, який був одним із найбільших постачальників Міністерства оборони, він намагався дати хабар слідчому бюро.

17 січня художниця Соня Морозюк повідомила, що розриває заручини з Романом Гринкевичем.

22 січня правоохоронні органи затримали сина львівського бізнесмена Гринкевича Романа при спробі виїзду за кордон в Одеській області.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ