Читайте нас в соціальних мережах

"Пекло на землі", – рф вдарила по житлових будинках у Харкові, загинула вся родина

Субота, 10 лютого 2024 11:33
Нічний обстріл по Харкову забрав життя сімох людей.

Як повідомили в ОВА, в одному з приватних житлових будинків внаслідок пожежі загинула вся родина з 5 людей: чоловік з дружиною та троє їхніх дітей – семирічний, чотирирічний та семимісячний хлопчики.

Загоряння відбулось через виток палива, після чого стався витік небезпечної речовини по вулиці, де знаходиться житловий сектор.

Тіло чоловіка знайдено в коридорі будинку, а мама з дітьми намагалися врятуватися у ванній кімнаті. Тривають пошуки тіла наймолодшого хлопчика.

В іншому будинку загинули 66-річний чоловік та його 65-річна дружина.

"Пекло на землі. Так палав Харків минулої ночі. Цивільні будинки, де спали люди. На ранок не прокинулися семеро, серед них три дитини. Їх вбили росіяни. Невимовний біль. Вічна пам'ять загиблим", – прокоментував екс-голова Луганської ОВА Сергій Гайдай.

photo_2024-02-10_10-30-42.jpg

photo_2024-02-10_10-22-20.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Михайло 11.02.2024, 21:43
Хто ці шакали які тримали стільки палива біля будинків, а де ці підари які дозволили розміщувати такі обсяги пального поблизу житлового масиву. Напевно людські життя нічого не коштують тому, що гроші це є перше і тому така сталася біда. Має бути повне розслідування і голови повинні летіти цього безграмотного керівництва.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ