Читайте нас в соціальних мережах

На лікарняному ліжку з перемотаними ногами: відома тернопільська біатлоністка показала, як відсвяткувала день народження

Середа, 10 січня 2024 17:25
Відома біатлоністка з Тернопільщини - Олена Білосюк (Підгрушна), вчора, 9 січня, відсвяткувала 37 років. 

На власній сторінці у Фейсбук спортсменка поділилася світлиною із забинтованими ногами, підписавши, що у кожного свій шлях. 

"У кожного свій шлях. І кожен вибір залишає свій відбиток у житті людини. Так і моя кар’єра назавжди залишила відбиток на моєму здоров’ї. Я шкодую лише про тих окремих псевдотренерів, що нищать здорових спортсменів. За все інше - я вдячна. Карʼєра, досвід, досягнення, сотні неймовірних людей навколо. Тож в свій (такий цікавий) день народження хочу подякувати кожному, хто любить - ви мене надихаєте, і кожному, хто ненавидить - ви робите мене сильнішою! Миру усім нам! І Перемоги над головним ворогом", - написала Олена Білосюк. 

Немає опису світлини.

Додамо, що тернопільська біатлоністка Олена Білосюк, не провела жодної гонки на міжнародних турнірах у сезоні 2023/24, також через проблеми з колінами біатлоністка не взяла участі й у чемпіонаті України, що відбувся у Сянках. 

Як раніше заявляла Білосюк, проблеми з колінами потребують операції. Біатлоністка відзначила, що ще не ухвалила остаточного рішення щодо цього.

"Дізналася, що за рекомендацією лікаря потребую операції. Ще думаю, неготова до цього. У нас зима коротка, я вже пропустила пів сезону. Поки реабілітація, то мало шансів, що я буду помічена [на якихось змаганнях]. Травма? Обидва коліна", сказала біатлоністка.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #2 Лена 10.01.2024, 23:52
Леночка,з Днем народження тебе,благополуч ноi операцii та швидкого вigновлення сил!!!
Скарга
0 #1 Григорій 10.01.2024, 20:19
Піар - наше все! А годинник тік-так, тік-так. Незабаром 40. Good bye, спорт.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ