Читайте нас в соціальних мережах

Серед двох сотень учасників Тернопільського півмарафону перемогу здобув франківчанин та атлетка з Миколаєва (фоторепортаж)

Вівторок, 20 червня 2017 17:12
Перший у нашому місті півмарафон Ternopil Half Marathon «Grand lake» відбувся 18 червня.

Учасники забігу стартували з Театрального майдану о 9 годині ранку та долали дистанцію у 21 кілометр.

Ще два забіги стартували о 9:15 год. на 5 і 10 км. Окрім того, організували благодійний забіг та дитячі марафони для найменших. Найбільшу дистанцію «приборкувати» взялося 240 учасників, а у двох менших забігах стартували ще близько 200 людей.

Переможцем основного марафону серед чоловіків став Руслан Савчук з Івано-Франківська, а серед жінок - Олена Китиця із Миколаївської області, які були відзначені  грошовими призами – 4 тисячі гривень.

У забігах на 10 км  найкращими стали Артем Треплєв із Львова та жителька Тернополя Ольга Лола, а в дистанції 5 км - Володимир Ханас  зі Львова та Олена Патраш з Чернівців. Тернопляни поки не змогли перемогти в основних дисциплінах.

- Я щоденно готувався до цього забігу. Кожного дня робив пробіжки мінімальною довжиною у один або півтора кілометри. В принципі нічого складного тут немає, однак, ще є куди вдосконалюватись. Цього року я наважився на дистанцію в 5 кілометрів, можливо, з часом подолаю 10 кілометрів, а після них і 21 кілометр, - розповідає учасник забігу на 5 кілометрів, гравець футбольної команди «УКРОП» Володимир Міщишин.

Після успішного проведення заходу його планують зробити регулярним.

 

Коментарі  

0 #1 velorun 23.09.2019, 17:08
Досить непоганий півмарафон бігав його у минулому році (androshchuk.com/.../) - був до речі для мене першим на території України. Також в минулому році проводили не поганий зимовий напівмарафон Win Trail Ternopil (androshchuk.com/.../)
Посилання на джерело: te.20minut.ua/.../...
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ