Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі "Правий сектор" прийшов під стіни московської церкви (фото)

Четвер, 30 листопада 2023 11:46
Сьогодні, 30 листопада, представники "Правовго сектору" Тернопільщини з червоно-чорним прапором прийшли під стіни Кафедрального собору Віри, Надії, Любові і матері їх Софії, церкви московського патріархату, яка досі функціонує у Тернополі. 

"На фоні обшуків у Почаївській лаврі, Правий сектор нагадує і про храм московського патріархату у Тернополі. Московський патріархат - це не церква. Московський патріархат - це агентурний інструмент кремля на території України, який є прямою загрозою державності. Геть чортів у рясах з українських храмів, - відзначив Володимир Петришин, один із учасників акції. - Геть московського попа! В Тернополі в Україні не має бути нічого москальського! І московської фсбшної секти поготів".

Нагадаємо, сьогодні з Свято-Миколаївського собору у Кременці виселяють прихожан та прихильників московського патріархату, а до Почаївської Лаври з обшуками завітали працівники СБУ. 

 

На зображенні може бути: 5 людей, Храм Василя Блаженного та текст «A»

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-1 #7 Roman Teslenko 02.12.2023, 23:10
Украинствующие дегенераты назвали священников Киево-Печерской лавры попами, а религиозные песнопения на церковнославянс ком - российскими песнями.
Скарга
-1 #6 Анна 01.12.2023, 16:26
Коли до війни на стінах церков МП висіли заборони давати карточки за здоров'я вірян київського патріархату, католиків, греко-католиків , змішуючи їх із сатаністами і погрози про прокляття за такий "гріх", ви не знали таких слів як право на вільне віросповідання. І лише зараз, коли припекло жареним, а попам фсб-шниками грозить вилетіти звідси до Росії і покинути свій "пост смотрящего" - дуже швидко пригадали свої права. Вони вам голови дурять, а ви вже й забули, що ж є людьми, а не отарою овець.
Ні, церкві, що проклинає українське не не місце в Україні. А всі, хто їх захищає, можете теж зробити свій вибір: бути українцями, чи збирати чемодани к "рускому миру". На війні вже стільки дітей загинули, що дороги назад немає. Або ми виполемо цей бур'ян, або воно заглушить нас.
Скарга
-1 #5 Олекса 01.12.2023, 09:23
На наш вік бидла хватить, правий сектор тому підтвердження.. ...за гроші маму рідну продадуть.....
Скарга
-1 #4 Григорій 01.12.2023, 09:16
Релігія - опіум для народу!
Скарга
-5 #3 Олена 30.11.2023, 21:33
Суспільству нав'язують пошук "козла відпущення", це перш за все відволікає від реальних злочинців у державі і створює оману дієвості владних структур. Мовчання всесвітньої ради церков з приводу свавілля в СБУ в сфері віросповідання, а також з приводу рейдерського захоплення храмів дає зелене світло продовженню цього беззаконня.
Скарга
+10 #2 Марія 30.11.2023, 21:30
Давно пора! З московськими попами та прихожанами треба так само зробити, як з нашими священиками зробили московити в московіі та на окупованих територіях!
Скарга
-10 #1 Петро 30.11.2023, 13:46
Нічого в нас доброго не буде, якщо влада пішла проти Господа Бога Іісуса Христа. Мені стидно, що я народився в тій країні. Влада нашу країну розграбувала за 30 років абсолютно, а тепер свої грязні руки пхає до Святої Апостольської Церкви. Спаси Господи!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ