Читайте нас в соціальних мережах

Київський патріархат відвоював у Москви ще одну церкву

Субота, 04 червня 2016 16:30
Суд вирішив передати церкву у с. Кути, Шумського району громаді Київського патріархату.

Слухання справи відбулося у п’ятницю, 3 червня. Відтак  господарський суд виніс рішення передати церкву у с. Кути, Шумського району громаді Київського патріархату. До того нею користувалися прихильники УПЦ  МП. Про це повідомляють активісти «Правого сектору».

Нагадаємо тривалий час віряни не можуть поділити приміщення церкви. У грудні 2015 року відповідно до розпорядження голови ОДА «Про реєстрацію статуту релігійної громади УПЦ КП с. Кути Шумського району», парафія мала право безперешкодно проводити богослужіння в молитовних спорудах на території села. Водночас, розпорядження виконується лише на папері,  адже громада Московського патріархату не пускала своїх односельчан у храм.  

Сьогодні ж релігійний конфлікт вирішив суд, передавши церкву у с. Кути, Шумського району громаді Київського патріархату.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Наталі 05.06.2016, 13:14
пора припинити функціонування церков бо невиконують те що було сказано Ісусом і невиконують те що хоче справжня людина Бог що є нині яку незвати Ісусом ; Богом є жінка нині(але це не є Богородиця діва колишня бо іі немає давно).Жоден недопомагає цій жінці-Богові;во на небуде дбати про все суспільство бо про неі ніхто недбає.скоро може бути кінець світу невже незамітили що відбувається?В жодній церкві світу ця людина-бщг незнаходиться
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ