Читайте нас в соціальних мережах

Юрій Бойко: Кожен заповнений бюлетень не дасть владі вкрасти ваш голос

Середа, 27 березня 2019 16:59
Протистояти масовим фальсифікаціям можна тільки одним способом – високою явкою виборців на дільниці для голосування. Про це заявив Юрій Бойко журналістам у вівторок, 26 березня.

«Протистояти скупці голосів, фальсифікацій і зловживань на виборах можна лише одним способом – прийти і не дати вкрасти свій голос. Висока явка виборців – поставить хрест на маніпуляціях з виборчими бюлетенями і «мертвими душами» в держреєстрі. Тому що кожен заповнений бюлетень – це мінус один голос для фальсифікацій», – заявив Юрій Бойко.

Політик зазначив, що влада зацікавлена ​​в тому, щоб виборці проігнорували вибори і залишилися вдома, замість того, щоб скористатися своїм конституційним правом і отримати шанс змінити країну на краще.

«Нинішня влада прагне зробити все, щоб люди вважали, що їх голос нічого не вирішує і не пішли на виборчі дільниці в день голосування. Тоді режим отримає можливість ще п’ять років безкарно грабувати країну і знущатися над людьми. Потрібно не дати йому цю можливість і скористатися своїм правом змінити владу, а значить – і країну на краще», – підкреслив Юрій Бойко.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ