Читайте нас в соціальних мережах

Провладний нардеп з Тернопілля хоче Третій Майдан

Середа, 05 серпня 2015 07:36
Народний депутат України від Блоку Петра Порошенка Олег Барна вважає, що в Україні таки потрібен Третій Майдан. Чергові бурхливі події мають відбутися у наших головах.

На такі роздуми рідного брата голови Тернопільської ОДА наштовхнув візит у Чортків на громадські і слухання. Та пана Олега обурила не стільки бездіяльність та «дерибан» міським головою Михайлом Вербіцьким, скільки позиція багатьох сільських голів, які хочуть об’єднання в одну громаду зі згаданим скандальним чиновником.     

«З Києва о 4.00 прибув у четвер до Тернополя, - написав на своїй сторінці Олег Барна. - Побичував на залізничному та автобусному до вокзалі до 9.00, щоби попасти на сесію Тернопільської обласної ради. Депутати на зійшлися, кворуму не було, сесія не відбулася (писав раніше). Для мене шок. Після чого, разом із в.о Заводського селищного голо ви п.Ірою та її депутатами поїхав до дому. Не доїхав. По дорозі друзі попросили зайти на громадські слухання міського голови М.Вербіцького щодо об'єднання громад.(Чорткова, с.Пастуше, Росохача, Товстенького і Коцюбинчиків). Попросили виступити. Я тільки запитав у п.Вербіцького, чи всі проблеми міста вирішені (з каналізацією, водою, дорогами). Депутати і жителі відповіли , що ні. То тоді навіщо робите п. Вербіцкий цей цирк, коли місто в повному лайні а ви обіцяєте ще фінансувати села. Мабуть ціна цієї брехні їх землі, бо в місті вже все роздерибанили. Питання в іншому : є ще достатньо людей та сільських голів, які вірять цій дурні, або потурають їй. Таки потрібно робити ТРЕТІЙ МАЙДАН, але не на вулиці, а у наших ГОЛОВАХ. Нажаль я знову правий.»

 barna 05 08 15

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #4 Bogdan_Pav 08.08.2015, 14:18
Виривати з контексту фразу "обізвати всіх українців на ламківській ватрі придурками"
не приводячи посилання, пане "Юрист", як це називається? ОБС чи не так?
Скарга
0 #3 Юрист 07.08.2015, 21:56
Перших кого треба зносити - це недолугих братів Баранів. Це ж треба було так обізвати всіх українців на ламківській ватрі придурками, бо тільки лемків Степан Барана вважає українцями зі знаком якості. Виходить, що всі решта українців браковані. Вічно якихось придурків ставлять керувати нашою областю.
Скарга
+1 #2 Bogdan_Pav 07.08.2015, 17:09
Чому "Нажаль, я знову правий." пане Барна? Таких громадян більшість!
Скарга
+1 #1 Земляк 05.08.2015, 09:14
Так тримати знеси свого брата Степана з посади голови ОДА -ми ж щирі Українці .
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ