Читайте нас в соціальних мережах

Головка звільнять?! Депутат, який воює, вимагає скликати чергову сесію Тернопільської обласної ради

Понеділок, 25 вересня 2023 14:30
Депутат Тернопільської обласної ради від партії ВО "Свобода", який сьогодні воює на передовій, Тарас Дячун оприлюднив звернення-вимогу щодо зібрання чергової сесії обласної ради. 

Мова йде про врегулювання питання щодо виділення додаткового фінансування для забезпечення військових, а також найімовірніше висловлення недовіри ще діючому голові Тернопільської обласної ради Михайлу Головку. 

"Ініціюєм скликання Тернопільської обласної ради. Допомога армії та інші питання поточної діяльності. Закликаю депутатів усіх фракцій підтримати ініціативу", - відзначив Тарас Дячун.  

Під зверненням підписалися 7 Діючих депутатів Тернопільської обласної ради. 

Нагадаємо, крайня сесія була зірвана головою обласної ради Михайлом Головком, якого підозрюють в отриманні хабаря у місцевого підприємця. 

На зображенні може бути: корінець квитка та текст

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #3 Григорій 05.10.2023, 13:13
Цікаво, коли Головка відправлять на нари, його дружина, як дружини декабристів, поїде з ним чи знайде іншого папіка?
Скарга
0 #2 Shura81 04.10.2023, 15:22
Мабуть, хоч б так почнеться "чистка" влади. Спочатку нашого голову тернопільської облради треба звільнити, потім в інших областях. Якщо не прислуховуватис я до депутатів, які воюють, то як можна взагалі говорити про патріотизм. Країна потребує перезавантаженн я. І якщо області прибрати від бруду, то можна й про Банкову потім подумати.
Скарга
0 #1 Михайло 30.09.2023, 08:43
Пора давно було це зробити, а то привикли вішати лапшу простим людям та красти, у відставку потрібно Головка і всіх заступників тому, що всі там замазані по вуха. Призначити тимчасово виконуючих і баста. Це все лайно повинно воювати і на передовій, а то накрали і прості люди їх мають захищати та їхні статки.
Скарга

Додати коментар