Читайте нас в соціальних мережах

Під тернопільською прокуратурою горіли шини. Міліція і прокурори пішли на переговори. ФОТОРЕПОРТАЖ

Вівторок, 03 лютого 2015 05:12
Активісти «Правого сектору» та дружніх до них організацій продовжили акцію, розпочату під Тернопільським міськрайонним судом, спалюванням шин ще й під обласною прокуратурою.

Нагадаємо, що з плакатами "Смерть режиму внутрішньої окупації", "Революція переможе", "Люстрація або кастрація" активісти прийшли під міськрайонний суд в Тернополі представники "Правого сектору", студенти та громадськість. Люди притягнули до входу в суд сміттєвий контейнер, а також шини, котрі згодом підпалили, нагадавши усім про події минулого року.

Вимагали вони припинити свавілля суддівської і правоохоронної системи та зібрались, аби підтримати тернополянина, проти якого було порушене кримінальне провадження за участь в люстраційній акції у Кременці.

Коли стало відомо, що суд над активістом «Правого сектору» перенесли на сьогодні, 3 лютого, колона рушила на вулицю Листопадову під стіни обласної прокуратури. Там одразу запалали шини. У холі державного органу зібралося кілька десятків міліціонерів на чолі з обласним начальником Олександром Богомолом. Коли радикали зайшли всередину, їх не стали зупиняти, а лише мирно провели у залу засідань. Незадовго туди прийшов і обласний прокурор Юрій Гулкевич.

Після нетривалих тристоронніх переговорів у форматі Лабайчук-Богомол-Гулкевич, вирішення проблеми знову перенесли на наступний день, тобто, на сьогодні, 3 лютого. Керівник «Правого сектору» вимагав закриття кримінального провадження проти їхнього активіста. Сьогоднішні перемовини мають відбутися у стінах ОДА і за участю керівництва виконавчої гілки влади.

 

Коментарі  

0 #1 націоналіст 03.02.2015, 21:21
Правий сектор колись помудрішає?
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ