Читайте нас в соціальних мережах

Чиновник ОДА у Фейсбуці позбавив одне з найбільших міст Тернопілля спортивного свята з політичних мотивів

Понеділок, 24 вересня 2018 10:44
На Тернопіллі відбулася безпрецедентна з точки зору здорового глузду подія – чиновник самовільно позбавив одне з найбільших міст області довгоочікуваної спортивної події з політичних та, можливо, ксенофобських мотивів.

Так стверджують у недавноутвореному осередку політичної партії “За життя” у краї.

Як ми вже повідомляли, у Кременці активісти «За життя» допомогли в організації міжнародного турніру з настільного тенісу. “Ми хотіли підтримати спортсменів, тому переможців турніру наш і Тернопільський обласний, і районний та місцевий осередки забезпечили спеціальними призами, - розповіла тоді керівник районного осередку “За життя” Жанна Базюк. - Тим більше, що це масштабний захід, на який цього року з’їхалось як мінімум сто учасників з Львівщини, Київщини, Житомирщини, Волині, Тернопільщини. Вони боролись за першість у семи вікових категоріях, а переможці з кожної отримали від нас винагороди.”

Після цього на партійців посипався шквал бруду та наклепів. Окрім звернень окремих “громадських активістів”, найбільше відзначився опальний начальник управління фізкультури та спорту Тернопільської ОДА Віктор Мацикур. На своїй сторінці у Фейсбуці він повідомив, що у зв’язку із підтримкою турніру партією “За життя” він відміняє у Кременці наступні змагання з настільного тенісу – чемпіонат Тернопільської області, саме політичних причин. У своєму пості він написав: “Тільки що я відмінив проведення Чемпіонату області з настільного тенісу, який був запланований на 20 жовтня у Кременці.”

“Насамперед хочу зауважити, що ми виявилися єдиним хто захотів підтримати міжнародний турнір з настільного тенісу у Кременці, - зазначив голова Тернопільського обласного осередку “За життя” Олександр Кравчук. – Жоден представник влади навіть не спромігся навіть прийти за зал, відбувалися баталії. Після цього вони прокинулися і намагалися чинити тиск на нашого місцевого голову організації Жанну Базюк. Одним із головних аргументів так-званих “громадських активістів” у намаганні залякати нашого активіста були її релігійні приналежність. Це пряме порушення прав людини – її добровільного вибору віросповідання.”

У партії “За життя” заявляють, що не будуть терпіти подібних знущань на цілою громадою Тернопільської області зі сторони чиновників та їх кишенькових громадських активістів, які в унісон оспівують “успіхи” керівництва держави та не сприймають будь-яку критику.

“Активісти Тернопільської обласної організації “За життя” згуртовані ідеями та програмними засадами, які щодня декларує лідер Вадим Рабінович. Можу одразу запелювати до так-званих активістів – жодні матеріальні блага зі сторони центрального керівництва не є для нас самоціллю. Для нас головне – зміна країни та добробут звичайного українця. Лише власними силами ми зібрали кошти для закупівлі призів переможцям змагань з настільного тенісу у Кременці.  Можливо, у чиновника Мацикура все вимірюється грошовими знаками, та, повторюся, для партії “За життя” головним пріоритетом є проста людина! Ми і надалі будемо підтримувати спортивні події, заклади освіти, малозабезпечених людей, івалідів та всіх хто потребує допомоги, всіх про кого забуло теперішнє керівництво держави,” – підсумував Олександр Кравчук.

2018 09 23 о 11.15.09

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #5 Тернополянин 16.05.2019, 15:35
Ця гнида при допомозі нардепа Барни, Гунтика і великого "бізнесмена" Щура на підроблених документах передали біатлонівську базу невідомо кому, а сьогодні гордість Тернопілля заростає кущами і замість спорту Щур буде розводити кури, але скоро ця компанія отримає по заслугах.Пора кримінальне кубло розмотати і перевірити де ділася техніка, спортивний інвентар та як група аферистів при допомозі нотаріуса Жовніра оформила власність на споруду яка належить громаді області.
Скарга
0 #4 Правда 16.05.2019, 15:26
Умний чиновник Мацикур пішов геть, але слід за собою залиший як паскуда і потрібно органам добре попрацювати по даному клієнту, а там і фіктивні збори, особа в Польщі а заплату получала і багато чого іншого.
Скарга
-1 #3 Вовчик 24.09.2018, 17:52
Та хто він такий щоб відміняти ! Песик зручний)))"пуши стий"
Скарга
0 #2 Павло 24.09.2018, 15:24
Звільнити з посади!!!
Люди помогають спортсменам...К ременець так тримати!
Скарга
+1 #1 Олег 24.09.2018, 14:01
До суду його "гнилого "Мацикура!!!!+
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ