Читайте нас в соціальних мережах

Під Тернопільською міськрадою пролився перший … кефір, а сесії таки вдалося розпочати свою роботу (фоторепортаж)

П'ятниця, 02 червня 2017 15:58
З третьої спроби чергова сесія Тернопільської міської ради таки розпочалася.

Без участі свободівців-вигнанців, БПП-ців та Самопомочі меру Сергію Надалу таки вдалося переконати 22 народних обранці прийти у сесійну залу та зареєструватися. У цей ас кілька годин поспіль під стінами муніципалітету тривали баталії. Інколи навіть зі штовханиною та словесними образами.

Вже з самого ранку вулицю Листопадову з двох сторін перекрили поліцейські та нацгвардійці. Всіх хто хотів пройти чи то під стіни міськради, чи то просто прогулятися вулицею, правоохоронці перевіряли на наявність небезпечних предметів.

Знову, як і у попередні два, на сходах міськради зібралося кілька сотень свободівців. Їм намагалися протистояти десь півсотні прихильників екс-свободівців Романа Навроцького, Ігоря Турського та Івана Сороколіта. Традиційно, все закінчувалося штовханиною і образами, які розбороняли поліцейські.

У той час, 10:00 у сесійному залі зареєструвалися 23 депутата з фракцій «Свобода», «Батьківщина», Громадянська позиція, «Народний контроль» та Радикальної партії. Були відсутні на сесії депутати з фракції «Об’єднання «Самопоміч»« та БПП «Солідарність».

Приблизно біля 11:00 міський голова оголосив кількахвилинну перерву, після якої сесія відновилася у правомочному режимі.

Міська рада Тернополя ухвалила важливі для міста рішення. Депутати внесли зміни у програму фізичної культури та спорту. Були ухвалені зміни до бюджету, виділені кошти на дитячі садочки. Прийнято рішення про фінансування водної арени, затверджена програма Турбота. Також розглянули господарські питання, які стосуються буденних проблем простих тернополян.

Прийнято звернення до Президента та Верховної Ради про заборону продажу землі та звернення про ринок електроенергії щодо недопущення підвищення цін.

 

Коментарі  

+3 #3 Андрій 04.06.2017, 21:22
В Надала і Свобода через оцю ситуацію під міською радою, де невпускають депутатів рейтинг впаде офігенно. Бо так безпредєльно, як себе веде сьогодні Надал і Свобода в місті, ніхто так не вів
Скарга
+9 #2 oleg 04.06.2017, 21:02
Сесію проведено не законно бо для кворуму потрібні 22 депутати, а не 21, а голос міського голови до кворому при реєстрації не рахується, земельні питання за які він так печеться проголосовані не були! Коли сьогодні закон попирається, нагло і хамськи вже після революції, коли законно обраного депутата незаконно не пускають бо комусь так захотілось, замість того щоб діяти по закону, так Надал будує соціальну і національну справедливість і я за такого придурка голосував, як я помилявся.
Скарга
+6 #1 Аполінарій 02.06.2017, 16:33
Надалу приснилось що він Янукович.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ