Читайте нас в соціальних мережах

Пляшка горілки і мінімальна закуска, або як обідає потенційний директор головного музею Тернопілля (фотофакт)

Четвер, 07 квітня 2016 16:11
Сьогодні під час обідньої перерви Театральну площу пришвидшеним кроком переходив депутат Тернопільської міської ради від «Радикальної партії Олега Ляшка» Святослав Півторак.

Він щойно вийшов з одного з навколишніх продуктових магазинів, де встиг прикупити, як подейкують, традиційний для нього трапезний набір – пляшку горілки, пів буханки хліба і кілька супровідних продуктів. Пан  Святослав на мить зупинився поговорити зі знайомим. Саме у той момент його зафіксувала камера мобільного телефону одного з читачів «Тернополян».

Як вдалося з’ясувати, Святослав Півторак знову безробітний. Нагадаємо, приблизно рік назад, екс-голову обласної організації Радикальної партії Олега Ляшка, завсідника місцевих барів та алко-офісів прилаштували на нову посаду. Після безславної роботи з розбудови партструктури,  він почав працювати у Службі автомобільних дорогі у Тернопільській області. Півторак-молодший займав посаду начальника адміністративно-господарського відділу.

Та керівник САД Богдан Юлик не дав змоги своєму підлеглому черговий раз перетворити робочий кабінет на місце зібрання любителів оковитої. З часом Півторака поперли з рядів дорожників.

Як нам стало відомо з власних джерел, зараз Святослав Півторак всіма можливими силами випрошує за партійною квотою нову посаду. Тепер екс-директор «Перемоги», екс-редактор газети «Тернопіль вечірній», екс-заступник директора тернопільської ЗОШ №9, екс-завгосп САД замахнувся на керівництво у Тернопільському обласному краєзнавчому музеї. Його кандидатуру активно просувають колеги-депутати облради від РПЛ. Варто зауважити, що «ляшківці» входять у більшість Тернопільської обласної ради і, як вдалося з’ясувати, домовилися про працевлаштування на керівні посади у комунальних підприємствах ТОР кількох своїх партійців. Одним з них є якраз учасник корупційного скандалу Святослав Півторак.   

IMG 5525

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

-1 #3 четвертак 26.04.2016, 14:05
в тюрязі йому місце! як і його таткові якого щось дуже довго судять. а в музей - хіба чучелом
Скарга
+7 #2 Іван Петрович 08.04.2016, 14:49
Це жах! Стаття - порушення всіх норм! Скажіть, шановні, а у Тернополі є якісна журналістика? Можливо постать Півторака не найпривабливіша , але про його обурудки можна зробити цікаву статтю, а цю ганьбу всіх журналістів Тернополя.
Друзі, не джинсуйте так відверто, бо після такого ваших сайтів читати не хочеться.
Скарга
-4 #1 леся 07.04.2016, 19:26
Цей бовдур кожний день на стакані.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ