Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі збудують сучасний мультиспортивний майданчик

Понеділок, 13 листопада 2017 08:30
9 листопада на підсумковому засіданні, Номінаційний комітет оголосив переможців конкурсу проектів на «Громадський бюджет». Серед переможців є мультиспортивний майданчик для дітей та молоді «Чемпіон».

Суть цього проекту – побудова площадки для активного відпочинку для дітей та молодих людей у спальному районі міста (двір між вул. Лесі Українки та Протасевича). Автор проекту Іван Янюк зазначає, що на місці реалізації проекту раніше вже був спортивний майданчик. Про це згадують старожили довколишніх будинків, проте уже багато років там лише заржавіла сітка та залишки від покриття футбольного поля. Усе це обросло чагарями.

Іван Янюк розповідає, що ідея проекту зародилася ще минулоріч, коли у Тернополі відбувся перший такий конкурс. 

– Коли ми почали збирати підписи на підтримку проекту – виявилося, що люди із сусідніх будинків вже роки домагалися від різних інстанцій реконструкції цієї площі, проте все марно. Це ще більше нас надихнуло і ми вирішили таки добитися змін. І певні здобутки уже є – ще до завершення конкурсу розпочався демонтаж старої сітки на цій локації. Ми розуміємо, що це зовсім не кінець, а лише початок довгої і напруженої праці із реалізації цього проекту, проте перший крок вже здійснено, тож ми на правильному шляху – підсумував Іван Янюк.

Також автор висловлює щиру подяку активістам ГО «Нове Покоління Тернопільщини», активу будинку Протасевича 10-А та усім хто голосував за цей проект.

Читайте також: Сучасний дитячий майданчик за 700 тисяч гривень хочуть збудувати в Тернополі

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар