Читайте нас в соціальних мережах

Сучасний дитячий майданчик за 700 тисяч гривень хочуть збудувати в Тернополі

Вівторок, 10 жовтня 2017 16:25
Мультиспортивний майданчик для дітей та молоді "Чемпіон" хочуть побудувати в Тернополі. Розташувати його хочуть на Східному масиві у дворі між будинками за адресою вул. Лесі Українки № 33 і Протасевича № 10.

На місці майже зруйнованого міні-футбольного поля пропонують збудувати новий сучасний мультиспортивний майданчик. Там планується розмістити синтетичне поле для гри у міні-футбол та баскетбол, вуличні тренажери, качелі для дітей, сміттєві урни та лавки для батьків.

– Цей майданчик – це проект на конкурс "Бюджет участі 2017". Як що заявку допустить до конкурсу номінаційний комітет, то потрібно буде перемогти у голосуванні, в якому беруть участь повнолітні жителі Тернополя. Переможе той проект який назбирає найбільшу кількість голосів. Після цього його реалізовує відповідний департамент Тернопільської міської ради. Зараз я зібрав 25 підписів, в основному жителі довколишніх будинків, та подав заявку – зараз вона на розгляді, – розповідає Тернополянам автор проекту Іван Янюк.

За його словами, спочатку до цієї ідеї спершу поставилися скептично, але коли зрозуміли, що умови конкурсу максимально прозорі, з’явилася ініціативна група, яка готова допомагати у популяризації цього проекту серед громадськості міста.

– Я знайшов активістів, які дуже радо підтримали цей проект, виявляється вони вже багато років збирали різні підписи та ходили до різних установ, щоб збудувати цей майданчик, – каже автор проекту.

Детальніше про проект: https://pb.rada.te.ua/projects/19

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ