Читайте нас в соціальних мережах

Хороший врожай та задоволені пайовики – головні принципи роботи «Доброго самарянина» (фото)

П'ятниця, 15 липня 2016 19:28
На полях підприємства «Добрий самарянин» повним ходом відбуваються жнива, завершений збір озимого ячменю і починається підготовка зерна до майбутнього посіву.

Продуктивному процесу роботи сприяє погода та якісна техніка, але «підводить» стан доріг.

- Жнива почали з озимого ячменю, його врожайністю ми задоволені, це близько 9 тонн з гектара і вже зібрано близько 70%. На разі, перейшли до озимого ріпаку, він цього року дає меншу врожайність – близько 3,5 тонн з гектара, але оскільки ціна на нього достатня, то ми очікуємо хороших результатів, - розповідає керівник ПАП «Добрий самарянин» Володимир Кравець.

Задоволені аграрники і погодними умовами. Зауважують, що за сонячної погоди, жнива будуть і швидкими, і прибутковими. На полях дотримано усі протипожежні вимоги: територія поділена на сектори та оброблена відповідним чином. Для збору урожаю підприємство активізувало сучасну техніку, проте є серйозна проблема зі станом доріг. «Держава ставить обмеження для вантажних машин, - розповідає Володимир Кравець. - І це логічно, адже більшість доріг будувалися ще за союзних часів. У той час ніхто не розраховував дорожнє покриття на пересування вантажівок вагою у кілька десятків тонн. Але на нинішній час зовсім нерентабельним є транспортування врожаю на невеликих автомобілях. Їх потрібно набагато більше, аби впоратися з об’ємами врожаю і в такому разі шляхи будуть перевантажені.»

Єдиним виходом керівник ПАП «Добрий самарянин» бачить якісний ремонт доріг, коли питань до підприємців, тобто головних бюджетонаповнювачів – не виникатиме.

«Добрий самарянин» вже давно заслужив довіру багатьох пайовиків. Співпрацюючи із селянами, орендуючи їх землі – підприємство у свою чергу допомагає громадам: ремонтує школи, церкви та сприяє вирішенню багатьох інших проблем своїх бізнес-партнерів. Позитивний досвід роботи забезпечує підприємству можливість збільшувати орендну площу, а пайовикам – гідний прибуток. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ