Читайте нас в соціальних мережах

Тіло мертвого співробітника викинув на узбіччя дороги: судитимуть працівника агропідприємства поблизу Тернополя

Вівторок, 02 липня 2024 12:30
У суді оберуть покарання для працівника агропідприємства на Тернопільщині за наругу над тілом померлого.

Зокрема поліцейські Тернопільщини скерували до суду обвинувальний акт щодо працівника агропідприємства, який вчинив наругу над тілом померлого робітника у селі Настасів.

Нагадаємо, «Тернополяни» писали про це раніше: На Тернопільщині мертвого працівника агропідприємства кинули в ковш і вивезли на узбіччя дороги

Фігурант перемістив тіло чоловіка, який раптово помер на виробництві і був неофіційно працевлаштований, за територію підприємства. За скоєне йому загрожує до трьох років позбавлення волі.

«Під час досудового розслідування слідчі обласної поліції встановили, що 56-річний житель Тернополя був відповідальний за охорону праці на одному із агропідприємств. У січні цього року під час робочої зміни на виробництві раптово помер чоловік, який був допущений до виконання робіт без оформлення трудових відносин, що є порушенням законодавства про працю. З метою уникнення відповідальності у фігуранта виник злочинний умисел приховати факт смерті неофіційного працевлаштованого робітника. Він перемістив тіло чоловіка за межі території підприємства на узбіччя дороги», - зазначили у поліції Тернопільської області.

За наявності достатніх доказів слідчі поліції висунули працівнику агропідприємтсва, відповідальному за охорону праці, обвинувачення за ч. 1 ст. 297 (наруга над тілом померлого) Кримінального кодексу України.

Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснювала Тернопільська обласна прокуратура. Слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду.

 

1ae09cc8e0aada4843c82bccf69d46bd.jpg


ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

+2 #1 Веприк 02.07.2024, 16:57
Цитата:У суді оберуть покарання для працівника агропідприємств а на Тернопільщині за наругу над тілом померлого.
Зверніть увагу, судитимуть стрілочника. Не сам же він прийняв рішення, а під тиском керівника цього підприємства. До речі, про нього ні слова, ні пів слова. Прокурорські добряче отримали на лапу. Таким чином, і вовки ситі, і вівці цілі. Те, що людина загинула - всім начхати.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ