Читайте нас в соціальних мережах

Бійці 30-ої механізованої бригади показали, як за допомогою "Javelin" знищувати техніку ворога (відео)

Понеділок, 01 липня 2024 21:00
Продовжуємо цикл розповідей про військові професії. Сьогодні розкажемо Вам про підрозділ у війську, якого боїться навіть танк! Їх ще називають ПТРКашніки – хлопці, які можуть легко покласти на лопатки 46 тонного залізного монстра. 

"Наші хлопці використовують різні типи озброєння, а сьогодні ми розповімо про усім нам відомий Джавелін: протитанковий ракетний комплекс FGM-148 Javelin («Джавелін») — це американський переносний ПТРК, розроблений компаніями Raytheon і Lockheed Martin. Призначений для ураження бронетехніки, укріплень на землі, а також літальних апаратів, що переміщуються на низькій висоті й швидкості — гелікоптерів або БПЛА. Принцип «вистрілив-забув»: Ракета має теплову головку самонаведення, тому оператор не супроводжує польот ракети після запуску. Дальність вогню: Сучасні модифікації досягають до 4750 метрів. Бойова головка: Тандемна кумулятивна (HEAT) з пробиттям 600—800 мм катаної гомогенної броні", - йдеться у дописі Тернопільського обласного ТЦК та СП. 

Додаткова інформація про ПТРК у відеоматеріалі, які відзняли наші колеги по службі з 30-ої окремої механізованої бригади імені князя Костянтина Острозького. 


ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ