Читайте нас в соціальних мережах

Кухар, офіціант, бармен: де можна здобути таку професію у Тернополі (відео)

Субота, 29 червня 2024 10:33
Професійна елегантність: відчуйте чарівність кухаря, офіціанта, бармена, майстра ресторанного обслуговування та їхнє вміння створювати неповторну атмосферу.

Здобути дану професію можна у Тернопільському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі.

Професію “Кухар” відкрито в училищі з вересня 1994 року.  Навчально-матеріальна база училища сприяє якісній підготовці кваліфікованих робітників з професії. Створено навчальні кабінети, кухні-лабораторії, бар, навчальний ресторан відповідно до сучасних вимог і наближені до виробництва.

Укомплектовані комплексним навчально-методичним забезпеченням і роздатковим матеріалом, інструментами для проведення лабораторно-практичних робіт, інструктивно-технологічними картинами, стендами, плакатами, муляжами страв і напоїв, посудом і приборами європейського зразка, столовою білизною.

Викладачі і майстри виробничого навчання у роботі з учнями застосовують інноваційні методики, проводять бінарні уроки. У процесі навчання використовують традиції старовинної національної кухні, новітні способи приготування страв, страви зарубіжних кухонь. Молоді майстри виробничого навчання переймають досвід старших колег, намагаються підтримувати високий рівень проведення уроків виробничого навчання.

Більше – у відео.


Коментарі  

-2 #1 Веприк 29.06.2024, 17:06
Що це за професія, прости господи?
Сталевар, шахтар, гірник - ось гідні, на мій погляд, професії, а не принеси, подай, пішов на...
Але виші та інші навчальні заклади плодять дефективних менеджерів, юристів та інший непотріб. Потм ці "спеціалісти" кричать в АТВ "вільна каса"!, або їдуть до Польщі.
До речі, нещодавно польська поліція викрила мережу ділків, які під виглядом найму прибиральниць змушують українок займатися проституцією.
Скарга

Додати коментар