Читайте нас в соціальних мережах

Майстер-класи та частування: у ТВПУ ресторанного сервісу і торгівлі відбувся День відкритих дверей (фоторепортаж)

Середа, 21 травня 2025 13:52
У Тернопільському вищому професійному училищі ресторанного сервісу і торгівлі відбувся День відкритих дверей у форматі «Skill Fest». 

Майбутнім абітурієнтам розповіли про вступну кампанію та актуальні професії, а також дали змогу спробувати себе у різних спеціальностях.

У дворі навчального закладу були представлені локації таких професій – штукатур, лицювальник-плиточник, маляр, сантехнік, електрогазозварник, слюсар з ремонту автомобілів, кухар, офіціант, бармен,  пекар, кондитер. 

В училищі щорічно навчаються понад шість сотень здобувачів освіти.

– З початком повномасштабної війни змінилося одне – всі робітничі професії стали більш затребуваними. Офіціант, бармен, майстер ресторанного обслуговування, пекар, кондитер – це те, що вічне і завжди затребуване. Попри це, особливу увагу абітурієнти та роботодавці приділяють розвитку будівельних спеціальностей, – розповіла директорка Тернопільського вищого професійного училища ресторанного сервісу і торгівлі Марія Чашка.

Удосконалена матеріально-технічна база училища допомагає випускникам швидко знайти роботу.

–  Тут є великі виробничі майданчики, де учні отримують хороші практичні навички. Це суттєва перевага в порівнянні з іншими навчальними закладами, які готують таких самих спеціалістів, – зазначила менеджерка з управляння персоналу мережі «Фабрика піци» Галина Мотиль.

Окрім навчання, училище забезпечує учнів безкоштовним гуртожитком, а також триразовим харчуванням щоденно. 

 

{YouTube}xV07bfkZbXE{/YouTube} 1

Додати коментар