Читайте нас в соціальних мережах

Інформація є викривленою та неправдиво поданою, - міський голова Кременця звинуватив військову у брехні

Понеділок, 29 квітня 2024 09:20
Міський голова Кременця Андрій Смаглюк Міський голова Кременця Андрій Смаглюк
Два дні тому військова з міста Кременця Ірина Іващук опублікувала пост, що просила виділити їй матеріальну допомогу у Кременецької міської ради, але їй відмовили. 

"Тернополяни" писали, що захисниці прийшов лист з мерії, що на ці потреби не закладено кошти у бюджеті. 

Натомість, вчора, міський голова Кременця Андрій Смаглюк виправдовуючи свою бездіяльність публікує пост, де називає слова захисниці - інформацією , яка є викривленою та неправдиво поданою. 

"Нещодавній допис в соціальній мережі фейсбук https://www.facebook.com/share/p/eEYHYiCrvnYhggQz/ викликав велику кількість різних негативних думок. Інформація в даному дописі є викривленою та неправдиво поданою, що дані які опублікували не відповідають дійсності, в тому числі у їх сукупності не є оціночним судженням, а є впевненим ствердженням певних фактів під час розміщення недостовірної інформації", -відзначив Андрій Смаглюк. 

Щодо того, чи було військовій відмовлено, чи ні, у наданні матеріальної допомоги, так нічого не сказав. 

"А щодо допомоги для військовослужбовців, попередні роки коли з частин відраховувалося військове ПДФО у бюджет то кожна громада різними способами виділяла кошти на ті частини які зареєстровані у громаді. У цьому році уже немає коштів з військового ПДФО але ми і далі продовжуємо допомагати військовим. Для цього у міській раді прийнята відповідна програма яка дозволяє передати кошти бюджету громади за зверненням командира частини в якій служать наші хлопці. Також рішенням виконавчого комітету передбачено кошти на лікування військових для цього потрібно звернутися в ЦНАП з заявою. Для більш детальної інформації, запрошую представників преси та жителів громади в понеділок 29. 04 о 16.00 год. в кабінет міського голови", - наголосив Андрій Смаглюк. 

 Нижче скрін листа про відмову у наданні матеріальної допомоги військовій Ірині Іващук з Кременця. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ